Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Genelkurmay Başkanlığında İstihdam Edilmek Üzere Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcısı Temini Yapılacaktır

MSB Silahlı Kuvvetler 10 kamu personeli alımı (uzman yardımcısı) başvuru şartları ve başvuru şekli verilmiştir. 

Abone ol
Abone ol 16 Ocak 2019 13:04

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığı tarafından yayımlanan ile 10 uzman yardımcısı alımı yapılacağı ilan edildi. Alınacak olan kişiler Ankara’daki Genelkurmay Karargahında istihdam edilecektir. Adaylar DMK memur olma genel şartlarını taşımalıdır.

Ayrıca istenilen bölümlerden en az dört yıllık lisans mezunu olmak, 1 0cak 1983 sonrası doğumlu olmak, 2017 ya da 2018 KPSS sınavından KPSS P7 ve KPSS 18 puan türünden 70 ve üzeri puan almak, son 5 yıl içinde yapılan ÖSYM yabancı dil sınavlarının birinden en az 80 puan almış olmak şartları sağlanmalıdır. Erkek adayların askerlikle ilgisi olmamalıdır.

Başvuru Şekli; Adaylar 28 Aralık 2018 ile 15 Şubat 2019 tarihleri arasında elektronik ortamda başvuru yapacaklardır. Başvurular yalnızca elektronik olarak alınacaktır. şahsen ya da posta yoluyla başvuru kabul edilmez. Başvurusu kabul edilen adaylardan kadronun 4 katı kadar aday sözlü sınava çağrılacaktır.

Liste 15 Mart 2019 tarihinden sonra elektronik ortamda yayımlanacaktır. Sınav yer ve zamanı daha sonra ilan edilecektir. Sözlü sınavdan başarılı olmak için en az 70 puan almak gerekir. 

Ayrıca adayların güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmalıdır. Başarılı olan 10 asil ve 5 yedek aday belirlenir. Nihai liste MSB sitesinde ilan edilir.

MSB Türk Silahlı Kuvvetleri kamu personel alım kılavuzu için tıklayın




Yorumlar