Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Genel Kurmay Başkanlığı Personel Alımı Yapacak

Genel Kurmay Başkanlığı Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcısı ilanı açıklandı. Genel İdari Hizmetleri sınıfında istihdam edilmek üzere silahlı kuvvetler uzmanlığı yönetmeliği kapsamında 10 personel alımı yapılacak. Adaylar Ankara ilinde Genel Kurmay Başkanlığında görevlendirilecekler.

Abone ol
Abone ol 16 Ocak 2019 18:52

Adayların eğitim düzeyinde lisans bölümlerin Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Küresel ve Uluslararası ilişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, İşletme,  Hukuk, Uluslararası İlişkiler, Küresel Siyaset ve Uluslararası ilişkiler bölümlerinden mezun olmaları gerekli olacak.

MSB PERSONEL ALIMI

Yaş şartında ise 35 yaşını doldurmamış olmak 1 Ocak 1983 ve daha sonrasında dünyaya gelmiş olanlar başvuru yapabilecekler. KPSS puan şartında ise 2017 ve 2048 tarihleri arasında girilen KPSS sınavlarından P7 ile P18 puan türlerinden en az 70 ve üzeri puan almış olmak gerekmektedir.

Ayrıca yabancı dil puanlarından İngilizce veya Fransızca alanlarından son 5 yılda 80 puan ve puan almış olmak gerekmektedir. Başvuru yapan adaylar arasından kadro sayısının dört katı kadar aday mülakat sınavına çağırılacak.

Başvurular personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden online olarak yapılabilecek. Son başvuru tarihi ise 15 Şubat tarihinde saat 17:00’a kadar yapılabileceği açıklandı. Ön başvurusu kabule edilen adaylar 15 Mart tarihinde isim listesi açıklanacak.

İlan detayları için tıklayın


Yorumlar