Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Gençlik ve Spor Bakanlığı Noter Kura Sonuçlarını Açıkladı Tıkla Sonucu Sorgula

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürekli işçi alım kura sonuçlarını açıkladı. Adaylar için sonuç sorgulama sayfası ilave edildi. 

Abone ol
Abone ol 05 Mart 2019 18:14

Personel Genel Müdürlüğü Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Aracılığıyla Yapılan Sürekli İşçi Alımı Kura Çekimi Sonuç Ve Evrak Teslimi Duyurusu.

Bakanlığımıza bağlı il müdürlüklerinde (ilçeler dahil) çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu, 09/08/2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ve 19/09/2009 tarihli ve 27354 sayılı;

Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla 11-15 Şubat 2019 tarihleri arasında açık iş ilanlarına adaylar tarafından başvuru işlemleri tamamlanmış olup 27 Şubat 2019 tarihinde de kura çekimi yapılmıştır.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve noter huzurunda çekilen kura sonuçları ekte yer almakta olup kura çekimi sonucu sözlü sınava girmeye hak kazanan asıl adaylar 15 Mart 2019 tarihine kadar başvuru yaptıkları meslek koluna dair aşağıda belirtilen belgeleri teslim etmeleri gerekmekte. İlgililere ayrıca tebligat yapılmayacak.

Kura çekim sonuçlar için tıklayınız


Yorumlar