Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Eylül Ayı personel alımı ilanları yayımlandı! Eylül Ayı TYP ile Kamu Kurumlarına Personel Alım İlanları Yayımlandı!

Kamu kurumlarına personel alımları için Toplum Yararına programı kapsamında çok sayıda alım yapılacak. İŞKUR TYP alımlarında hangi uygulama ve iş kolunda hangi kuruma ne kadar alım yapacak aktarıyoruz.

Abone ol
Abone ol 07 Eylül 2018 00:51

Kamu kurumlarına personel alımları için Toplum Yararına programı kapsamında çok sayıda alım yapılacak.

Bilindiği gibi kamu kurumlarında personel ihtiyacının giderilmesinde Toplum Yararına Programı kapsamında geçici süreli olarak çok sayıda alım gerçekleşiyor. Buna göre Eylül ayı TYP alımları 6 Eylül tarihi itibari ile adaylara duyuruldu. İlanı başvurular 10 Eylül tarihine alınmaya devam edilecek.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIMLAR YAPILACAK!

İŞKUR üzerinden açıklanan Toplum Yararına Programı Kapsamındaki Personel alımlarında yeni açıklanan ilanlara göre Kayseri ili merkez ve ilçelerinde bulunan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde istihdam edilecek. Uygulama alanı ise Bakım onarım ve temizlik olarak açıklandı.

KAÇ KİŞİLİK TYP ALIMI YAPILACAK!

Toplum Yararına Programı alımlarında 1300 kişilik alım gerçekleşecek. Alımların tamamı Kayseri merkez ve ilçelerinde (Yeşilhisar Yeşilhisar Kocasinan Pınarbaşı/Kayseri Melikgazi Özvatan İncesu Sarıoğlan Akkışla Bünyan Develi Felahiye Hacılar Tomarza Talas Sarız) MEB Müdürlüklerine yapılacak.

BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Başvurular başladı. 10 Eylül tarihine kadar başvuru alınmaya devam edilecek ve Liste yöntemi ile kura sonucu kazanan adaylar belirlenecek. Alımlarda kazanan başvurucuların 1 Ekim tarihi ile göreve başlayacaklar ve 28 Haziran 2019 tarihine kadar görev verilecek. Başvuru detayları için aşağıdaki bağlantıyı kopyalayarak, yeni tarayıcıda açmak gerekmektedir.



Başvuru için: TIKLAYIN


Yorumlar