Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Eti Maden İşletmelerine 198 Kamu Personel Alımı Yapılacak

Eti Maden İşletmeleri 198 kamu personel alımı için İŞKUR ilanları 28 Aralık 2018 de yayınlanmış ve başvurular başladı. 

Abone ol
Abone ol 28 Aralık 2018 17:30

Başvurular 1 Ocak 2019 tarihinde sona eriyor. Başvurularınızı on-line veya şahsen iş kurumu üzerinden yapabilirsiniz.Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü

Emet Bot İşletme Müdürlüğü. Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü. Kırka Bor İşletme Müdürlüğü. Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü. Belirtilmiş olan müdürlükler üzerinden Eti maden işletmeleri 198 işçi açıktan alacak.

Hangi müdürlüğüne kaç işçi alacağı yönünde de açıklama yapılmıştır. İşe girmek isteyen personellerin belirtilmiş olan müdürlükler üzerinden başvurularını gerçekleştirmesi talep edilecektir. Hangi müdürlük, kaç işçi alıyor?

Bandırma alımı için; Proses işçilerinin Meslek Yüksek Okulu Kimya – Makine mezunu olması, lise ve dengi okullarda kimya – torna tesviye – metal işleri – makine teknolojisi bölümü mezunu olması isteniyor.

Emet için meslek yüksek okulu maden veya maden teknolojisi mezunu, lise ve denginde metal işleri – kimya bölümü mezunu olması isteniyor.Kırka için ise lise ve dengi metal teknolojisi – tesisat – makine – endüstriyel bakım onarım bölümleri isteniyor.

Eti işçi alımları için kriterlere uygun olmanız gerekiyor. 

İŞKUR üzerinden başvuru yapabilirsiniz.Yayınlanan ilan kılavuzu için tıklayın


Yorumlar