Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

ESTRAM Toplu Taşımacılık İşlerinde Çalıştırılmak Üzere 18 Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak

ESTRAM hafif raylı sistemler ulaşım (Eskişehir) toplu taşıma işinde otobüs şoförü olarak 18 sözleşmeli personel alımı yapılmaktadır. 

Abone ol
Abone ol 08 Şubat 2019 20:03

En az 1 yıllık ehliyet sahibi olan adaylar başvuru yapabileceklerdir. Kamu personeli alımı için alınacak personeller Eskişehir il sınırları içerisinde görev yapacaklardır. En az ilköğretim mezunu adaylar başvuru yapabiliyor.

ESTRAM personel alımı sürekli olarak yapılmakta olup alınacak otobüs şoförleri 05:30 / 13:00 ile 13:00 / 21:00 saatleri arasında vardiyalı olarak görev yapacaklardır. Türk vatandaşı olan herkesin başvuru yapabileceği personel alımına başvurular 9 Şubat 2019 tarihinde sona erecektir.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi personel alımı için adaylarda aranan şartlar; E sınıfı veya Otobüs kullanmaya yeterli sınıfta ehliyete sahip olmak, SRC 1/3 belgesi sahibi olmak ve psikoteknik belgesine sahip olmak gerekmektedir. Personel alımına yalnızca erkek adaylar başvuru yapabileceklerdir.

Personel alımı için başvuru yapacakların son başvuru tarihi olan 9 Şubat 2019 Tarihine şahsen ESTRAM hafif raylı sistemler ulaşım’a giderek 10:00 ile 14:00 saatleri arası müracaat etmeleri ve görüşme yapmaları gerekmektedir.

ESTRAM 18 sözleşmeli personel alımı ilan metni için tıklayın


Yorumlar