Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi: Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Başvuru Şartları; Eskişehir Osmangazi Üniversitesi toplam 55 sözleşmeli hemşire alımı başvuru bitiyor. 

Abone ol
Abone ol 07 Şubat 2019 19:27

Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu madde 48’de yer alan şartları sağlamaları gereklidir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gereken adayların kamu haklarından mahrum kalmamaları gereklidir.

Erkek adayların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir. Adayların 18 yaşını tamamlamış olması ve herhangi bir sosyal güvenlik kolundan aylık alınmaması gereklidir. 

Nöbet usulüne göre çalışmaya uygun olan adayların başvuru yapması isteniyor. Tüm bu şartları sağlayan adaylara ayrıca bir de güvenlik soruşturması yapılacaktır. Soruşturma neticesinde herhangi bir olumsuz durumu olmayan adayların atamaları gerçekleştirilecektir.

Başvuru Usulü; İlanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde başvurular yapılacak. Osmangazi Üniversitesi’nin resmi internet sayfasından elde edilecek formun doldurularak başvurunun şahsen yapılması gerekmektedir. 

Posta yoluyla ya da diğer yöntemlerle yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru esnasında verilen bilgilerin gerçek olması gereklidir.

Aksi takdirde atamaya esas teşkil eden bilgilerin yanlışlığından adaylar sorumlu tutulacaktır.

KPSS B puanına göre sıralamalar gerçekleştirilecek ve ardından atamalar yapılacaktır. Atamaya hak kazananlar internet sayfası üzerinden ilan edilecektir. 

Kişilere özel tebligat yapılmayacağı için internet sayfasının takip edilmesi gereklidir. Atamaya hak kazanan adaylar verilen süre içerisinde gerekli belgelerle kuruma başvurularını yapacaklardır.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi başvuru kılavuzu için tıklayın


Yorumlar