Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Erciyes Üniversitesi 26 Adet Akademisyen Alımı İlanı Yayımlandı! Nasıl Müracaat Edilecek?

Erciyes Üniversitesine bağlı olarak istihdam edilmek üzere 26 akademik personel alımı yapacak! 14/10/2018 tarihli kamu personel ilanları resmi web sitesinde yayımlanan ilana göre Erciyes üniversitesi bünyesinde çalıştırmak üzere 26 akademik personel alımı yapacağını ilan etti.

Abone ol
Abone ol 20 Ekim 2018 08:15

Erciyes Üniversitesine bağlı olarak istihdam edilme küzere 26 akademik personel alımı yapacağını resmi gazeteye bildirdi. Resmi gazete tarafından yayımlanan ilan için son başvuru tarihi 29/10/2018 olarak belirlendi.  İlan kapsamında başvuru yapmayı planlayan akademisyenlerin bizzat Erciyes üniversitesinin daire başkanlığına müracaat etmesi gerekmektedir.

Yayımlanan ilana göre 3 adet profesör, 8 adet doçent ve 15 adet Dr. Öğretim üyesi personel alımı yapılacak. 26 kişilik alan "Farmakoloji (Profesör), Tefsir (Profesör), İç Hastalıkları (Profesör), Çocuk sağlığı ve Hastalıkları(Doçent), Genel Cerrahi (Doçent), Ruh hastalığı ve Hastalıkları (Doçent), TC Tarihi (Doçent), Genel sosyoloji ve Meteoloji (Doçent), Sosyal bilgiler eğitimi (Doçent), Eğitim programları ve öğretimi (Doçent), Sayısal yöntemler (Doçent), Genel cerrahi (Dr. Öğretim üyesi), İç Hastalıkları ( Dr. Ö. Ü), Ticaret Hukuku, Uluslararasıilişkiler, üretim yönetimi ve pazarlama, bina bilgisi, yöneylem araştırması, yenilebilir enerji sistemleri, kamuölçmeleri, ingiliz dili ve edebiyatı, ilk ve acil yardım, sınıf eğitim, türkçe eğitimi, yemler ve hayvan besleme ve ağız ve diş radyolojisi " olarak belirlendi.

Profesör, Doçent ve Dr. öğretim üyesi personel alımı ile 26 adet akademik personel alımı gerçekleştireceğini yayımlayan Erciyes üniversitesinin ilanı hakkında daha fazla bilgi alımı için 0352 4374916 nolu numarayıarayabilirsiniz.

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.


Yorumlar