Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

EPDK 24 Memur Alımı Gerçekleştirecek: Son Gün 4 Mart 2019 Acele Edin

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu 24 Memur alımı başvuruları almaya devam ediyor. 

Abone ol
Abone ol 26 Şubat 2019 20:21

Alımı yapılacak kişiler yönetim görevlisi memuru ve mühendis olarak yapılacak. Başvuru 4 Mart 2019 tarihi bitimine kadar yapılması gerekmekte.

Başvurular 4 Mart 2019 Pazartesi günü saat 23:59‘a kadar internet adresinde yayımlanan "Başvuru Formu" eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılacak. EPDK başvuruları için şartlar şöyle açıklandı.

Yönetim görevlisi memuru 15 kişi alımı için şartlar; Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulama, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, İnsan Kaynakları, İnsan Kaynakları Yönetimi, Personel, Personel Yönetimi, Maliye, İşletme, İşletme Yönetimi, Genel İşletme, İşletme-Muhasebe, İşletmecilik, Banka ve Sigorta Yönetimi, Bankacılık, Bankacılık ve Sigortacılık, Sigortacılık, Finans ve Muhasebe, Finans önlisans programlarının birinden mezun olmak.

Mühendis 6 kişi alımı için; Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği/ Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği/ Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği olması gerekmekte. 

Mühendis alımı 2 kişi alımı için; Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği mezunu olması gerekmekte. Mühendis 1 kişi alımı için; Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği mezunu olması gerekmekte.

EPDK memur alım kılavuzu için tıklayın


Yorumlar