Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 20 Kamu Personel Alımı Gerçekleştirecek

Enerji Bakanlığı 20 kamu personeli alımı başvuruları 21 Ocak 2019 pazartesi günü başlıyor. 

Abone ol
Abone ol 20 Ocak 2019 09:28

Başvuracaklar için 21 Ocak 2019 tarihi itibari ile başvuruları başlayacaktır. Başvurular için son gün 01 Şubat 2019 olarak bildirilmiştir. Sınavı kazanan adaylar uzman yardımcısı olarak atanacaktır.

Başvurular 21 Ocak 2019 tarihinde başlayıp 01 Şubat 2019 tarihinde saat 16.00’da sona erecektir. Adayların Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığın internet adresinde yer alan başvuru formu doldurması gerekmektedir. Adaylar şahsen veya posta yoluyla ETKB Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Öğrenim durumları; Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi, İşletme, İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Çevre Mühendisi, İngilizce İktisat, Ekonomi, Maliye, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Meteoroloji Mühendisi, Hukuk, Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği bölü mezunu olmaları gerekmektedir. Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Küresel ve Uluslararası ilişkiler, Küresel Siyaset ve Uluslararası ilişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslar arası ilişkiler ve Avrupa Çalışmaları bölümü mezunları olması gerekmektedir.

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puan türlerinden 70 puanı bulunan adaylar başvuru yapabilir. Alınacaklar Ankara Bakanlık adresine istihdamı sağlanacaktır. Alınacaklar Uzman Yardımcısı olarak görevlendirilecektir.

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 20 kamu personeli alımı ilan kılavuzu için tıklayın


Yorumlar