Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

En Az Lise Mezunu Sağlık Personeli Alımı Gerçekleştirilecek

Dicle Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Üniversite hastanesinde istihdam edilmek üzere giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4. Maddesinin B fıkrasına göre tam zamanlı olarak çalışacak 2 kişilik boş kado ile Sözleşmeli olarak Diğer Sağlık Personeli alımı yapacağını belirtti.

Abone ol
Abone ol 23 Kasım 2018 10:15

Dicle Üniversitesi alımını yapacağı Sağlık Personeli adaylarından, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmalarından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Hakkında herhangi bir disiplin suçu bulunmamak, Gece Gündüz vardiyalı çalışmasına engel hali bulunmamak, Sağlık Meslek Liselerinin radyoloji ve Tıbbi görüntüleme bölümünden mezun olmuş olmak ve İlgili alanda en az 1 yıl çalışma deneyimine sahip olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR

Dicle Üniversitesi alımını yapacağı sağlık personeli adaylarından başvurularına ilanın yayımlandığı tarih itinari ile başlayabilir ve en egeç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Buna göre adaylar başvurularını en geç 03 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlgili ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için Tıklayınız


Yorumlar