Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

En Az Lise Mezunu: 55 Sözleşmeli Sağlık Personel Alımı Gerçekleşecek

Resmi gazete ilanların arasına bir yenisi daha eklendi ve Atatürk Üniversitesine 55 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. 

Abone ol
Abone ol 15 Kasım 2018 16:11

Atatürk Üniversitesi personel alımı için yeni ilan yayımlandı. Resmi gazetede yayımlanmış olan ilana göre Atatürk Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için 55 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. 

Sözleşmeli olarak hemşire alınacak ve adaylardan eğitim şartı ve Kamu Personeli seçme sınavı şartı aranacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Atatürk Üniversitesi alımını yapacağı Lise mezunu ve Lisans mezunu hemşire adaylarından, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yukarıdaki belirtilen tablodaki özel şartları taşımak, ÖSYM tarafından 2018 senesinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmaları ve yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu netice alabilmeleri gerekmektedir.

BAŞVURULAR

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 15 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 29 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Buna göre adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Atatürk Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam metni için TIKLAYINIZ


Yorumlar