Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

En Az Lise Mezunu 38 Kamu Personeli Alımı Gerçekleşecek

Yargıtay Başkanlığı’na Yerleştirilmek üzere 16 Kasım 2018 tarihinde DPB tarafından yayınlanan ilan ile en az lise mezunu adaylar arasından uygulamalı ve sözlü sınav ile 38 kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. 

Abone ol
Abone ol 16 Kasım 2018 14:47

Yargıtay Başkanlığı Ankara adresine yerleştirilmek üzere lise ve lisans mezunları arasından KPSS sıralaması ile sözlü ve uygulama sınavıyla 38 kamu personeli alımı yapacağını Devlet Personel Başkanlığı üzerinden 16 Kasım 2018 tarihinde duyuruldu.

33 sözleşmeli destek personeli alımı için; ortaöğretim (lise) mezunu olması gerekmektedir.3 sözleşmeli teknisyen (sıhhi tesisat) alımı için; Meslek Liselerinin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanının Yapı Tesisat Sistemleri dalından mezun olması gerekmektedir.

1 sözleşmeli mütercim tercüman alımı için; Lisans İngilizce Mütercim- Tercümanlık/ Çeviribilim bölümlerinden, ya da denkliği kabul edilen okullardan mezun olmak ve en az B düzeyinde YDS veya dengi yabancı dil bilgisine sahip olması gerekmektedir.

1 sözleşmeli mühendis (inşaat) alımı için; Yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümünden mezun olmaları gerekmektedir.Başvurular 19 Kasım 2018 tarihinde başlayıp, 23 Kasım 2018 tarihi mesai bitimi itibariyle(saat 17.00'de) sona erecektir. 

Başvuru şekli: Başvurular (https://www.turkiye.gov.tr/yargitay-is-basvurusu) internet adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacak olup, şahsen veya posta yoluyla yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

Yargıtay Başkanlığı 15 kamu personeli alımı ilan kılavuzu için tıklayın.


Yorumlar