Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

En Az Lise Mezun 34 Sözleşmeli Sağlık Personel Alımı Yapılacak

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesine istihdam edilmek üzere en az lise mezunu adaylar arasından 34 kişi sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacaktır. 

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2018 15:55

KPSS grubu puan sırasına konulmak şartıyla sözleşmeli personel alınacaktır. Başvurular şahsen yapılacak olup posta yolu ile başvurular kabul edilmeyecektir. 

Başvurular Üniversiteye 1 Ocak 2018 tarihi mesai bitimine kadar yapılması gerekmektedir.Üniversite Hastanesi Baş Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre, Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına Dair Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar yer alan ek 2’inci maddesinin (b) fıkrasına göre 2018 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınarak gerçekleşecektir.

11 kişi hemşire alımı için şartlar: Hemşirelik, hemşirelik ve sağlık hizmetleri veya sağlık memurluğu lisans mezunu olması ve KPSS 75 puanı bulunuyor olması gerekmektedir.

7 hemşire alımı için şartlar: Sağlık meslek lisesi hemşirelik, ebelik ve sağlık memurluğu bölümü mezunu olması ve KPSS 80 puanı bulunuyor olması gerekmektedir.

6 diğer sağlık personeli alımı için anestezi, anestezi teknikerliği ön lisans mezunu olması gerekmektedir. 7 kişi diğer sağlık personeli alımı için radyoloji ve tıbbi görüntüleme teknikleri ön lisans mezunu olması gerekmektedir. 

3 sağlık personeli alımı sağlık laboratuarı, tıbbi laboratuar ve tıbbi laboratuar teknikleri ön lisans mezunu olması gerekmektedir.Başvurular 1 Ocak 2018 tarihinde son bulacaktır. 

Başvuruda bulunacak adaylar başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Personel Daire Başkanlığına bizzat (Şahsen) müracaat etmeleri gerekmektedir. Bilgi almak isteyenler için Üniversite Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığından almaları gerekmektedir.

SDÜ 34 sözleşmeli sağlık personeli alımı kılavuzu için tıklayın


Yorumlar