Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

En Az İlkokul, Lise ve Üniversite Mezunu: Özel Sektöre Makam Şoförü Alımı Yapılacak

Makam Şoförü alımı için ilan yayımlayan firmaların tamamı adaylardan farklı bir öğrenim şartı talep etmiş. Bazı firmalar ilan metinlerinde ilköğretim mezunu olmanınn yeterli olduğunu belirtirken bazı firmalar ise adayların en az önlisans mezunu olmalarını talep ediyorlar.

Abone ol
Abone ol 02 Mayıs 2019 13:50

Bu çerçevede yayımlanan ilanlarda en dikkat çeken koşul bu oldu. Bu koşulun yanında ayrıca adayların alım yapılacak şehirler için sağlamaları gerektiği koşullar bulunuyor. Makam Şoförü için yayımlanan bir ilanda yer alan koşulda İstanbul trafiğinde araç kullanabilmek, şartı bulunuyor.

Tüm bunların yanında adaylardan talep edilen diğer başvuru koşulları ise şöyle;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Talep edilen kadro için gerekli sürücü belgesine sahip olmak, Firmalar tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak,

Ayrıca erkek adayların askerlik ile ilgili sorunlarının olmaması da Makam Şoförü alımlarında öne çıkan bir diğer koşul.

ALIM YAPILACAK İLLER

Makam Şoförü için alım ilanı yayımlayan kurumların bulundukları şehirler; İstanbul, Kocaeli, Manisa, Antalya. Bu şehirler için yayımlanan ilanlarda toplam 7 personel alımı yapılacağı duyuruldu.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular iki şekilde. Firmalar ilan metinlerinde adres ve telefon numarası bırakıyor ve bu iletişim bilgileri aracılığıyla şahsen başvuru yapılmasını istiyor.

Bunun yanında bazı firmalar başvuruların İŞKUR aracılığıyla yapılacağını ilan ediyor.

Makam Şoförü ilanları için TIKLAYIN


Yorumlar