Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

En Az İlköğretim Mezunu ve KPSS Şartsız İtfaiye Araç Şoförü Alımı Yapılacak

Kaçkar İtfaite Mezbahane ve Katı Atık Birliği bir ilan yayımlayarak personel alımı yapacağını duyurdu.

Abone ol
Abone ol 23 Mayıs 2019 15:46

En az ilköğretim mezunu adayların başvuru yapabileceği personel alım ilanında yer alan kadrolar ve başvuru şartları ise şu şekilde;

EN AZ İLKÖĞRETİM MEZUNU PERSONEL ALIM İLANI

Kaçkar İtfaite Mezbahane ve Katı Atık Birliği tarafından Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanında, iki kadro için alım olacağı bilgisi verildi.

İlana göre kurum; Şoför-İtfaiye Aracı kadrosu için 3 personel alımı yapacağını duyururken Silindir Operatörü kadrosuna 1 personel alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR üzerinden başvuruları alınacak olan personel alım ilanı için belirlenen genel ve özel başvuru koşulları şunlar;

Silindir Operatörü kadrosu için özel şartlar; 18 yaşından büyük olmak, en az ilköğretim mezunu olmak, G sınıfı ehliyetine sahip ve bu ehliyet sınıfı ile 5 senelik deneyime sahip olmak ve SRC-2 belgesi ve psikoteknik belgesine sahip olmak.

Şoför-İtfaiye Aracı kadrosu için yayımlanan personel alım ilanında adayların en az ilköğretim seviyesinden mezun olması, 18 yaşından büyük olması, C,CE ehliyetinden birine sahip ve bu ehliyet sınıfı ile 10 yıllık deneyime sahip olmaları isteniyor.

Genel Koşullar

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Kamu Haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak. 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Güvenlik soruşturması sonucu olumlu olmak.

BAŞVURU SÜRECİ VE İŞLEMLERİ

Söz konusu personel alım ilanlarına başvurular 24 Mayıs tarihine kadar yapılabilecek. İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden kuruma bildirecekler.

İlanlara ulaşmak için Silindir Operatörü kadrosu için 00004986639, İtfaiye Aracı Şoförü kadrosu için ise 00004986574 ilan numaralarını kullanabilirler. (Bu numara ilan arama sayfasında yer alan ilan numarası bölümüne yazılacak ve ara butonuna basılacak.)

İŞKUR İş İlanları arama sayfası için TIKLAYIN


Yorumlar