Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

EGM İlkokul Mezunu Memur Alımı Gerçekleştirecek

EGM bünyesine 2828 sayılı kanun kapsamında hak sahibi olarak değerlendirilebilecek kişiler arasından memur alımı yapılacaktır. 

Abone ol
Abone ol 10 Aralık 2018 20:33

EGM bünyesine yapılacak olan bu alımlar Sosyal Hizmetler Kanunu dahilindedir. Hak sahiplerinin başvuruda bulunmadan önce, ilgili bağlantılar üzerinden hak sahipliğini doğrulaması gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar, aşağıda hak sahipliği doğrulama sayfasına erişim sağlayabilirler.

EGM İLKOKUL MEZUNU MEMUR ALIMI

EGM bünyesine 22 kişilik kadroya tercihler ile memur alımı yapılıyor. Bu alımlara yönelik tercih süreçleri 14 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecektir. 

Başvuru yapmak isteyen adayların en geç 14 Aralık 2018 tarihi itibariyle tercihlerini hatasız olarak gerçekleştirmeleri gerekmektedir. EGM alımlarına başvuru yapacak adaylarda 2828 sayılı kanun ve 657' e uygunluk aranmaktadır. 

Devlet tarafından, devlet korumasında yetiştirilme kararı alınmış, devlet eliyle yetiştirilerek bugünlere getirilen kişilerin kamuda istihdam edilmesine yönelik yayımlanan ilanlarda, tercih süreçleri devam etmektedir. 

Tercihlerini gerçekleştiren adayların, noter huzurunda gerçekleşecek kura çekiminin ardından işe yerleştirmeleri sağlanacaktır.

EGM MEMUR ALIMINA TERCİH İŞLEMLERİ VE BAĞLANTILAR

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine yapılan ilkokul mezunu memur alımının yanı sıra, çok sayıda kurum ve bakanlık için de memur alımları yapılmaktadır.


Yorumlar