Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

EGM 2019 Yılı Kadrolu Personel Alımı Gerçekleştirecek

Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı başvuruları başlıyor. 

Abone ol
Abone ol 27 Ocak 2019 21:32

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilana göre Emniyet Genel Müdürlüğü farklı illerde bulunan Müdürlüklere aşçı alımı yapacak. 

Başvurular 28 Ocak 2019 tarihinde başlayack olup cuma günü sona erecektir. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Emniyet Genel Müdürlüğü aşçı alımına, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlara göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir sağlık sorunu olmamak, EGM tarafından belirtilen Sağlık Yönetmeliğindeki şartları taşımak ve bunu belgelemek, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir su. hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, şartları aranır.

Ayrıca pozisyon seviyesine göre ise Ortaöğretim Kurumlarının Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı ve Dallarının, Aile ve Tüketici Hizmetleri AlanıBeslenme ve Ev Yönetimi Dalının, Aile ve Tüketici Hizmetleri Alanı-Ev Ekonomisi Dalının veya Konaklama ve Seyahat Hizmetleri AlanıTurizm/Otelcilik ve Turizm Dalının birinden mezun olmak ve 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise düzeyinde KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmaları şarttır.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR

Emniyet Genel Müdürlüğü ( EGM ) alımını yapacağı boş pozisyonlar için başvurular başlıyor. Adaylar başvurularına 28 Ocak 2019 tarihi itibari ile başlayacak ve en geç 01 Şubat 2019 tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Adaylar başvurularını, Kimlik Belgesi, 2 Adet vesikalık fotoğraf, Mezuniyet belgesi veya Diploma, KPSS Sonuç belgesi ile birlikte bulundukları İl Emniyet Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.


Yorumlar