Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Ege Üniversitesi Bünyesinde: 147 Kamu Personeli Alımı Yapılacak

Ege Üniversitesi resmi İnternet sitesi üzerinde yeni bir ilan yayımladı. 

Abone ol
Abone ol 06 Aralık 2018 17:07

Yayımlanmış olan ilana göre Ege Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve niteliklerde toplamda 147 kişilik boş kadro ile sağlık personeli alacak. 

Buna göre, Ege Üniversitesi Tıp fakültesi hastanesinde çalıştırılmak üzere Personel giderleri özel bütçeden ve Döner Sermayeden karşılanacak sözleşmel personel alacak.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Ege Üniversitesi 147 kişilik boş kadro ile Fakülte veya yüksekokulların hemşirelik bölümü mezunu olan 100 hemşire ve aynı mezun olan ve en az 1 yıl tecrübesi olan 40 hemşire, 1 Sağlık teknikeri olmak üzere Giderleri Özel bütçeden karşılanak 141 sözleşmeli personel alacak.

Giderleri Dönet sermayeden karşılanacak olan, 1 Mühendis, 3 Sistem Programcısı- Çözümleyici ve 2 programcı alacak. Buna göre Ege Üniversitesi 141 Özel Bütçeden ve 6 Döner sermayen olmak üzere toplamda 147 kişilik boşluk ile sözleşmeli sağlık personeli alacak.

ADAYLARDAN ARANAN BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İlgili kadrolara başvuru yapacak adaylardan, Türkite Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS B Grubu puan durumuna göre lisas mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın resmi gazete'de yayımlanması ile birlikte başlayabilirler ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular ,  E.Ü.Tıp Fakültesi Hastanesi İşçi ve Sözleşmeli Bürosuna şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Eksik belge ibraz edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.

Adaylardan başvuru için ise, Başvuru Formu( Başvuru sırasında temin edilebilir.), Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı ve Fotokopisi, 1 adet fotoğraf, 2018 KPSS Sonuç Belgesi, Erkek adaylar için askerliğini gösterir belge, Kimlik fotokopisi ve Hizmet Belgesi (Sadece deneyim aranan adaylardan çalışma belgesi ve SGK Hizmet Dökümü ) belgeleri istenecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak istene adaylar aşağıdaki bağlantı üzerinden ilanın tam metnini inceleyebilirler.

İlanın Tam Metni İçin Tıklayınız


Yorumlar