Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Düşük KPSS Puanı alanlar dikkat! Düşük KPSS Puanı İle Kamuya Binlerce İşçi Personel Memur Alımı Yapılıyor!

Düşük KPSS puanı ile kamuya personel alım ilanı bekleyenler için bu haber! Düşük KPSS puanı ile kamuya binlerce memur personel alımı için ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre kamuya çok sayıda memur ve personel alımı yapılacak. Başvuru şartları nelerdir? Tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

Abone ol
Abone ol 12 Eylül 2018 21:47

 Düşük KPSS Puanı alanlar dikkat! Düşük KPSS Puanı İle Kamuya Binlerce İşçi Personel Memur Alımı Yapılıyor!

Yayımlanan ilanlara göre kamuya düşük KPSS Puanı ile memur alımı ve personelalımı yapılacak. İşin Olsa ekibi olara kkamuya düşük kpss puanı ile alım yapan kamu kurumlarını bir araya topladık ve sizlere başvuru şartları ve diğer bilgiler ile haberimzin devamında sunmaktayız. 

Kamu kurumları veya kamur kuluşları bünyelerindeki işçi, memur ve personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyon ve niteliklerde alımlarına devam ediyorlar. Son yayımlanan ilanlara göre kamuya binlerce memur ve personel alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların mutlaka belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir. 

ADAYLARDAN ARANACAK GENEL ŞARTLAR:

Kamuya alımlarda adaylara bazı nitelikler belirtilemktedir. Devlet memuru olma yolunda ilerleyen binlerce aday mutlaka Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmakta ve alacakları puan ile bir yerlere yerleşme yolunda ilerlemektedirler. Bir çok kişi iyi puan almış olmasada binlerce aday düşük puan alıyor ve aldıkları puan ile bir yerleşe yerleşme hayaline gidiyorlar. Ancak hiç üzülmeyin bu haberimiz sayesinde düşük KPSS puanı ile memur personel ve işçi alımları ilanlarına ulaşacaksınız.

Bu yönde adayardan, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak şartları aranır.

Bunlar dışında adayların pozisyonuna göre belirtilen eğitim seviyesini tamamlamış olmaları gereklidir. Kamuya alımlar en az lise mezunu olmak kaydı ile Ön Lisans ve lisans mezunları arasında alım yapılmaktadır. Ayrıca adaylara yapılacak olan sınav tarihi itibari ile 35 yaşından büyük olmamalarıd agereklidir.

Adaylardan ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gereklidir.





Kamuya bir çok kamu kurumu ve kamu kuruluşu kamu memur alımı yapmaktadır. Buna göre bir çok bakanlık, Üniversite ve belediyeler adaylara KPSS baraj puanı belirtmeden alım yapıyorlar.

Bunun dışında KPSS en az 60 puan ile, Savunma Sanayii Müsteşarlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfları alım yapmaktadırlar.  İlgili ilanlara haberimizin devamından ulaşabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Eğer düşük KPSS puanı ile alım yapılacak yeni ilanlara ulaşmak istiyorsanız İşin Olsa mobil uygulamasını telefonunuza indirerek yeni ilanlardna haberdar olabilirsiniz.


Yorumlar