Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

DSİ Emniyet Müdürlükleri ve Belediyeler Yeni Memur İşçi Alımları Gerçekleştirilecek

DSİ, Emniyet Müdürlüğü, Belediye Başkanlıkları ve Sulama Birlikleri ile KPSS’siz ve KPSS 60 puan ile işçi ve memur alımı gerçekleştirilecek.

Abone ol
Abone ol 25 Nisan 2019 21:08

İŞKUR ilanları üzerinden aşağıda verilen ilan numaraları ile başvuru yapılacak. Geyikli Belediye Başkanlığı, İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alımı ilanı yayınladı.

Yayınlanan ilana göre beden işçisi kadrosunda görevlendirmek üzere personel alımı yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adayların son başvuru tarihi olan 29 Nisan 2019 tarihine kadar iş ilan numarasıyla birlikte İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla başvurularını yapmaları gerekmekte. Başvuruda kullanılacak iş ilan numarası 00004948025 olarak belirtilmiştir.

Keçikalesi Belediye Başkanlığı, İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre çöp kamyonu sürücüsü, beden işçisi ve şoför kadrolarında görevlendirmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı.

Başvurular, iş ilan numaralarıyla birlikte İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla son başvuru tarihi olan 29 Nisan 2019 tarihine kadar yapılabilecek.

Şoför alımı için adayların; ilköğretim mezunu olması, en az E sınıfı ehliyet sahibi olması, Niğde Altunhisar ilçesinde ikamet ediyor olması, en az 18 yaşında olması gerekmekte. (00004947730)

Hafik Zara Sulama Birliği, İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre çiftçi kadrosunda görevlendirmek üzere ilköğretim mezunu 3 personel alımı yapılacak. Başvurular 25 Nisan – 29 Nisan 2019 tarihleri arasında iş ilan numarasıyla birlikte İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla yapılacak. Başvuruda kullanılacak iş ilan numarası 00004946994 olarak belirtilmiştir.

Çiftçi (Tarla Ürünleri) (Zirai Sulamacı) alımı için adayların; ilköğretim mezunu olması, en az 18 en çok 35 yaşında olması, sulama sezonu boyunca arazi koşullarına uyum sağlayabilecek olması, çiftçi mesleğinde en az 1 sene deneyim sahibi olması, E sınıfı ehliyete sahip olması gerekmekte.

Devlet Su İşleri tarafından yayınlanan personel alım ilanında puantör ve metal teknolojisi teknisyeni kadrolarında görevlendirmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı.

Başvurular, son başvuru tarihi olan 29 Nisan 2019 tarihine kadar iş ilan numaralarıyla birlikte İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla yapılacak.

Metal Teknolojisi Teknisyeni alımı için adaylarda aranan şartlar arasında; lise ve dengi okulların metal teknolojisi bölümlerinden mezun olmak, en az 18 yaşında olmak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikasına sahip olmak, kişisel durumu “engelli” olmak yer almaktadır. Başvuruda kullanılacak iş ilan numarası 00004946641 olarak belirtilmiştir.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü ve Amasya Emniyet Müdürlüğü yayınladığı ilanda temizlik görevlisi kadrosunda görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı.

Başvuru yapmak isteyen adayların son başvuru tarihi olan 29 Nisan 2019 tarihine kadar iş ilan numaralarıyla beraber İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla başvuru yapmaları gerekmekte.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü temizlik görevlisi alımında adaylarda aranan şartlar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, anayasal düzenin işleyişine karşı herhangi bir suç işlememiş olmak, en az 18 en çok 30 yaşında olmak, Erzurum ve ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü’ temizlik görevlisi alımına başvuru yapmak isteyen adayların kişisel durumu “Engelli” veya “TMY” olması gerekmektedir. “Engelli” olan adaylar 00004947695 iş ilan numarasını, “TMY” olan adaylar 00004947716 iş ilan numarasını kullanabilirler.

Amasya Emniyet Müdürlüğü temizlik görevlisi alımı için adayların; Türk vatandaşı olması, en az 18 yaşında olması, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmaması, en az ilköğretim en çok lise mezunu olması gerekmekte.

Amasya ili ve ilçelerinde ikamet ediyor olmak ve kişisel durumu “TMY” olmak da adaylarda aranan şartlar arasında yer almaktadır. (00004947321)

Gökçebağ Belediyesi tarafından yayınlanan personel alımı ilanında en az ilköğretim mezunu adayların başvurabileceği 3 büro işçisi alımı yapılacağı açıklandı.

Başvuru yapmak isteyen adaylar için son başvuru tarihi 29 Nisan 2019 tarihi olarak belirtilmiştir. Adayların son başvuru tarihine kadar iş ilan numarasıyla beraber İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Gökçebağ Belediyesi 3 büro işçisi alımı başvurularında kullanılacak iş ilan numarası 00004946068 olarak belirtilmiştir.

Büro işçisi alımında adaylarda aranan şartlar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, en az 18 yaşında olmak, en az ilköğretim en çok lisans mezunu olmak.


Yorumlar