Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

DPB'de Yüzlerce Memur Alımı Yapılacak

Devlet Personel Başkanlığı kamu kurumlarında personel istihdamları devam ediyor. Belediyeler, Üniversiteler son günlerdeki memur alımları ile Kamu kurumlarına çok sayıda personel alımı yapılacak. 

Abone ol
Abone ol 02 Aralık 2018 12:56

Pamukkale Üniversitesi sağlık kadrolarında hemşire ve tekniker alımı yapacak. 657 Sayılı DMK'nın 4/B maddesine göre görevlendirilecek olan alımlarda lise, lisans mezunu olmak ve kamu personeli seçme sınavından yeterli puan almış olmak gerekmektedir.

Bolu Abant Üniversitesine hemşire alımlarında ise Öğrenim belgesi fotokopisi, Nüfus cüzdanı fotokopisi, KPSS Sonuç Belgesi Fotokopisi, 2 adet fotoğraf ile birlikte şahsen başvuru yapılabilecek. Lisans ve sağlık meslek lisesinden mezun olan adaylar arasından 9 kişi alınacak.

Kahramanmaraş Üniversitesine Hemşire alımı için ilanlar Devlet Personel Başkanlığında yayımlandı. Hemşire bölümü lisans mezunu olan adayların 3.370,21 Tl brüt maaş ile görevlendirileceği alımlara başvurular devam ediyor.

Eti maden İşletmesi Genel Müdürlüğü Emet Bor Maden İşletmesine Proses İşçisi alımı yapılacak. Lise mezunu olmak yeterli olacak. Adayların eski hükümlü veya terörle mücadele kapsamında malul sayılmayacak şekilde yaralanan istihdamı yapılacak.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne 461 memur alımı yapılacak. Başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylara sözlü sınav uygulanacak. Sözlü sınavda Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuat sorularından sorular sorulacak.

Mucur Belediyesine yapılacak belirli süreli geçici çalışma süreli ile İŞKUR üzerinden alımlar yapılacak. Adayların çalışma süresi 5 Ay 29 gün olarak açıklandı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne pilot alımı yapılacak. 657 sayılı DMK'nın 4/B uyarınca istihdam edilecek olan personel adaylarının başvurularını 7 Aralık tarihine kadar tamamlaması gerekiyor.

Dicle Üniversitesine sağlık personeli alınacak ve 13 Aralık tarihine kadar başvuru yapılabilecek. Biyoloji bölümlerinden mezun olan adayların 3 sene iş tecrübesi olması gerekiyor.

Deliilyas belediyesi 60 KPSS ile 1 kişilik itfaiye eri alımı yapacak. Adayların Maliye, Kamu Yönetimi ve İktisat bölümü mezunu olmaları ile başvuru yapabilecekler.

Tüvasaş Genel Müdürlüğü Milli Tren projesinde görevlendirilmek üzere sözleşmeli mühendis alımı yapılacak. Adayların 21 Aralık tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor. Makine, Elektrik-Elektronik, Endüstri, Metalurji-Malzeme, Kimya ve Bilgisayar mühendisi alanlarında toplamda 43 kişi istihdam edilecek.

Rize Belediyesine önlisans ve lisans mezunu memur alınacak. Engelli personel çalıştırma esaslarına göre EKPSS'den alınan puanlara göre istihdam edilecek. Adayların 7 Aralık tarihine kadar ÖSYM internet sitesi üzerinden başvuru yapması gerekmektedir.

Şırnak Belediyesine İç Denetçi alımı için adayların 657 sayılı DMK 48. maddedeki genel şartları taşımaları, Maliye Bakanlığı iç denetçi sertifikasına sahip olmaları başka bir kurumda iç denetçi olarak çalışıyor olmaları istenilmektedir.


Yorumlar