Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi: 387 Memur Alımı Gerçekleştirecek

Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın yayınladığı personel alımı ilanında; zabıta memuru, trafik memuru, itfaiye eri, memur, bilet satış memuru, çocuk eğitimcisi, eğitmen, fotoğrafçı, kameraman, muhasebeci, şoför, tercüman, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, bilgisayar işletmeni, ambar memuru, evlendirme memuru, tahsildar, avukat, imam, hemşire, laborant gibi kadrolarda görevlendirmek üzere toplamda 387 personel alımı yapacağını açıkladı.

Abone ol
Abone ol 05 Mart 2019 21:13

Başvuru yapmak isteyen adayların son başvuru tarihi olan 6 Mart 2019 tarihine kadar Büyükşehir Belediyesi Kültür Kongre Merkezi Hizmet Binası’na başvuru belgelerini teslim etmeleri gerekmekte.

Adaylarda aranan genel şartlar arasında; Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, anayasal düzenin işleyişine karşı herhangi bir suç işlememiş olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir sağlık problemi olmamak, ilan edilen kadrolardaki özel şartları taşımak yer almaktadır.

Yayınlanan ilanlara en az lise ve dengi okul mezunu adaylar başvuru yapabilecek. İlanlarda aranan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı ise mezuniyet derecesine göre en az 60 puandır.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 387 memur alımı başvuru kılavuzunu incelemek için tıklayınız


Yorumlar