Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Dışişleri Bakanlığı KPSS Şartı Olmadan Personel Alımı Gerçekleştirecek

Dışişleri Bakanlığı Türk Uyruklu adaylar arasından sözleşmeli olarak personel alımı yapılacağını açıkladı.

Abone ol
Abone ol 27 Şubat 2019 21:15

Bu bağlamda Dışişleri Bakanlığı Türkiye Cumhuriyet, Lahey Büyükelçiliği’nde boş bulunan sekreter kadrosu için 1 sözleşmeli sekreter alımı yapacak. 

Büyükelçilik alımını yapacağı Sekreter adaylarına sınav yapacak olup sınava katılma şartlarını belirtti.

SINAV BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Lahey Büyükelçiliği adaylardan bazı genel nitelik arayacak. Bu kapsamda, Sınav tarihi itibari ile 46 yaşından gün almamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Her türlü iklim şartlarında çalışmasına engeli bulunmamak ve bunu sağlık raporu ile belgelemek, Çok iyi derecede Hollandaca ve Türkçe bilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak veya bunlara eşdeğer olduğu MEB tarafından onaylanmış yabancı okullardan mezun olmuş olmak, Bilgisayar veya daktilo kullanabilmek gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR

Lahey Büyükelçiliğine başvurular ilanın yayımlandığı tarih itibari ile başlayacak olup en geç 08 Mart 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmekte. 

Başvurular son başvuru günü en geç saat 17:00'ye kadar Jan Evertstraat 15, 2514 BS, Den Haag adresine ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde (hafta içi her gün 09:00-18:00 saatleri arasında) şahsen yapılabilir. 

Postayla yapılan başvurularda meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Büyükelçilik sorumlu değildir. 

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayın


Yorumlar