Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Dışişleri Bakanlığı Farklı Ülkelerde Çalışmak Üzere KPSS'siz Personel Alım İlanı Yayımladı

Dışişleri Bakanlığı Devlet Personel Başkanlığı üzerinden Farklı Ülkelerde Çalışmak Üzere KPSS'siz Personel Alıyor! Dışişleri Bakanlığı yayımladığı ilana göre bünyesine farklı ülkelerde bulunan Konsolosluklara ve temsilcilere sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Başvuru adresi ve şartları ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Abone ol
Abone ol 20 Ekim 2018 09:36

Dışişleri Bakanlığı Farklı Ülkelerde Çalışmak Üzere KPSS'siz Personel Alım İlanı Yayımladı

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinde 15 Ekim 2018 tarihinde yayımlamış olduğu ilana göre bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı ülkelerde bulunan birimlerine sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Dışişleri Bakanlığı Muskat Büyükelçiliğe ve Birleşmiş Milletler ofisi Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliğine bulunan birer kişilik boş kadroları ile Sözleşmeli Sekreter alımı yapacaklar.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan başvuru için, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Yapılacak SInav Tarihi itibarii leMuskat büyükelçiliği ilanı için 46 yaşından ve Birleşmiş Milletler için 41 yaşından gün almamış olmak, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak veya bunlara eşdeğer olan ve Milli Eğimim Bakanlığı onaylı yurtdışı okullarından mezun olan, Kamu haklarından mahrum bulunmayan, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Bilgisayar ve Daktilo kullanabilmek, Her türlü iklim şartlarında görevini yapmasına engel olabilecek durum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, İyi derecede Türkçe ve İnglizce bilmek gibi nitelikler aranacak.

Ayrıca adayların bu niteliklere göre başvuru yapmaları durumunda sonradan adaylara SInav yapılacaktır. Sınavda başarılı olan aday ise pozisyona alınacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanların yayımlanması ile birlikte başladılar. Buna göre Muskat Büyükelçiliği için en geç 28 Ekim 2018 tarihine kadar elçiliğe şahsen yapılacaktır.

Birleşmiş Milletler Viyana Ofisi Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliğine ise başvurular en geç 01 Kasım 2018 tarihine kadar Daimi Temsilciliğin Rennweg 17/3, 1030, Viyana, Avusturya adresine ulaşacak şekilde veya hafta içi her gün 09.30-13.00 saatleri arasında şahsen yapılabilir. İlanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Muskat Büyükelçiliği İlanı İçin TIKLAYINIZ

Birleşmiş Milletler Viyana Ofisi Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliğini İlanı İçin TIKLAYINIZ




Yorumlar