Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Dikkat: Sağlık Bakanlığı 6409 Başvurusu Bitiyor Son Tarih 4 Ocak 2019

İŞKUR üzerinden yapılan Sağlık Bakanlığı kamu personeli alımı için sürecin sonuna gelindi. 

Abone ol
Abone ol 04 Ocak 2019 10:54

Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz günlerde 6409 kişiyi bünyesine katacağının müjdesini vermiş ve başvuru toplamaya başlamıştır. Buna göre sürekli işçi statüsünde olacak adaylar İŞKUR ilanları üzerinden bu iş ilanına başvuru yapabilecek. Başvuru son tarih 4 Ocak 2019 ve saat 23:59 olarak açıklanmıştır.

Sağlık Bakanlığı başvuruları şehirlere ayrılan kontenjanlar ve başvuru şartlarını da yayınladığı bir yazı ile adaylara duyurdu. Bir süredir işe başvuru yapan adaylar için artık son güne gelindi. Sona gelinen tarih ile ilgili başvuru yapmak isteyen adayların elini çabuk tutması gerekir.

Hangi şehirlere başvuru yapacağı da yazı ile açıklandı. Açıklanan yazıda her adayın sadece bir ilana başvuru yapması hakkı tanındı. Bu nedenle de başvuru şartları ve başvuru yapılacak şehirlerin belirlenerek Sağlık Bakanlığı işçi alımı için son tarihi kaçırmadan başvuru yapmak gerekir.

Şehirler ve pozisyonları ile ilgili de ilan yayınlanmıştır. Buna göre ilana başvuran kişiler noter huzurunda gerçekleşecek kura ile belirlenir. Sürekli işçi alımı için başvuru yapan adayların o bölümden mezun olduğuna dair belgeyi de başvuru ile iletmesi gerekir. İlana başvuru yapmak isteyenlerin 4 Ocak 2019 tarihi bitimine kadar bunu tamamlaması gerekir.


Yorumlar