Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Dikkat! Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM ) 3 Bin Komiser Yardımcısı Alımı Başvuruları Sona Eriyor!

EGM Komiser Yardımcısı Alımı İçin Başvurusu yapacak adaylar dikkat! Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olan Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitim Merkezi 3 bin Komiser yardımcısı için ilan yayımlamıştı. Başvuruların 06 Eylül 2018 tarihi itibari ile başlamasının ardından artık başvurular sona ermektedir. İşte detaylar.

Abone ol
Abone ol 18 Eylül 2018 15:11

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM )3  Bin Komiser Yardımcısı Alımı Başvuruları Sona Eriyor!

EGM yaptığı duyurusuna göre Polis Akademisi Başkanlığına bağlı olan Polis Amirleri Eğitim Merkezi bünyesindeki eksikliği tamamlamak için geçen günlerde ilan yayımlamıştı. Yayımlanan ilana göre Polis Amirleri Eğitim Merkezine ( PAEM ) 3 bin kişilik boşluk ile Komiser Yardımcısı alınacak. Bu 3 bin kişilik kadronun 2 bin 700 ü Erkek adaylara ve 300 ü bayan adaylara verildi. Söz konusu ilana başvurular 06 Eylül 2018 tarihinde başladı ve artık sona ermektedir. Hala başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar için bir kez daha detaylı bilgi vereceğiz.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Söz konusu Komiser yardımcısı alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Lisans mezunu veya YÖK tarafından kabul edilen yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 30 yaşından büyük olmamak, Silah taşımasına veya silahlı görev yapmasına engel olabilecek herhangi bir durum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve Sağlık yönetmeliğinde belirtilen şartları taşımak, Toplum içinde kötü şöhretli olarak bilinmemek, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir siyasi parti üyesi olmamak, Herhangi bir terör örgütü üyelği olmamak, Alkol uyuşturucu ve benzeri maddelerden tedavi görmemiş veya görmüyor olmak, Eğitim ve öğretim yılı başladığında askerlik ile ilgisi bulunmamak ve 2017 veya 2018 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına 06 Eylül 2018 tarihi itibari ile başladıar. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemlerini tamamlamamış olan adaylar için artık başvurularda son güne gelindi. Buna göre adaylar başvurularını en geç 19 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvuru için belirtilen 100 TL lik ücreti halkbankasına 19 Eylül 2018 tarihi saat 17:00 a kadar yatırmaları gerekmektedir. Söz konusu ilana ön başvurular Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden yapılacaktır. Daha detaylı bilgi almak isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

BAŞVURU KILAVUZU VE BAŞVURU EKRANI




Yorumlar