Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Devlet Personel Başkanlığı Üzerinden Süleyman Demirel Üniversitesi İşçi Personel Alımı Yapacak!

Devlet Personel Başkanlığı Üzerinden Süleyman Demirel Üniversitesi İşçi Personel Alımı Yapacak! Yayımlanan ilana göre Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesine farklı pozisyonlarda 75 işçi personel alımı gerçekleştirecek. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde

Abone ol
Abone ol 09 Kasım 2018 01:03

Devlet Personel Başkanlığı Üzerinden Süleyman Demirel Üniversitesi İşçi Personel Alımı Yapacak!

Devlet Personel Başkanlığı tarafından 08 Kasım 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Süleyman Demirel Üniversitesirektörlüğü bünyesine farklı pozisyonlarda ve statülerde işçi personel alımı yapacağını belirtti. Bu bağlamda Üniversite, rektörlük makamında yerleşkelerin alınan olura istinaden Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğüne, Üniversitenin yerleşkelerinin yeşil alanları bakımı ve bu alanlarda yapılacak seralardan yetiştirilen bitkilerin dikilmesi bakından sorumlu olacak geçici olarak işçi alımı yapılacak.

Adayların çalışma periyotları 90 gün olarak belirtilmiş olup, Ocak Şubat ve Mart aylarını kapsamaktadır. Süleyman Demirel Üniversitesi Bünyesine, Engelli, Eski Hükümlü ve Normal beden işçisi alacak. Buna göre 70 Kişilik kadro ile Park ve Bahçelerde görev yapacak, 65 Normal İşçi, 3 Engelli İşçi ve 2 Eski Hükümlü ve Terör Mağduru işçi alımı yapılacak. Bir diğer ilana göre ise, Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Kltür ve Spor Daire Başkanlığına Yemekhane hizmetleri Şube müdürlüğüne 5 işçi alımı yapılacak.

BAŞVURULAR NASIL VE NEREDEN YAPILACAK?

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 12 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 10 gün içerisinde yani 21 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası üzerinden veya şahsen yapılacaktır.noter

Adaylar görevlerine 02 Ocak 2019 tarihinde başlayacak ve 90 günlük çalıma görevi yapacaklardır.Ayrıca adaylara değerlendirme yerine kura çekimi yapılacak. İlgili kura çekimi ise, noter huzurunda 27 Kasım 2018 tarihinde Üniversite binasında yapılacaktır. Kura da adı geçenler ise 12 Aralık 2018 tarihi ile 13 Aralık 2018 tarihlerinde sözlü mülakta tabii tutulacaklardır. İlgili ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Park ve Bahçelerde çalışacak İşçiler için İlanın Tam metni

Yemekhane Hizmetleri Şube Müdürlüğünde çalışacaklar için İlanın Tam metni






Yorumlar