Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Devlet Personel Başkanlığı Üzerinden KPSS Şartsız Personel Alımı İlanı Yayımlandı

Devlet Personel Başkanlığı Üzerinden KPSS Şartsız Personel Alımı İlanı Yayımlandı .Devlet Personel Başkanlığı KPSS Şartsız Personel Alımı Yapılacak..İlanlar hakkında tüm detayları hakkında bilgileri haberimizde bulabilirisiniz.

Abone ol
Abone ol 30 Haziran 2019 04:36

Devlet Personel Başkanlığı Üzerinden  KPSS Şartsız Personel Alımı İlanı Yayımlandı

Devlet Personel Başkanlığı KPSS Şartsız Personel Alımı Yapılacak..İlanlar hakkında tüm detayları hakkında bilgileri haberimizde bulabilirisiniz.

Kamuya yapılacak olan alımlarda ilanların yayınlandığı resmi kurumlar arasında yer alan Devlet Personel Başkanlığı’nda bugün yayınlanan ilanlarda kamuya personel alımı yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan bu alımlarda iki farklı kadro duyurulmuş olup alım yapılacak kadrolar ise araştırma personeli ve mühendis pozisyonlarına yapılacak olan adımlara yöneliktir. Toplamda 21 kişinin istihdam edileceği bu alımda 20 araştırma geliştirme personeli ve 1 mühendis alımı için ayrılmıştır. Bu noktada her iki kadroda da adayların pozisyona ilişkin şartları sağlaması gerekmektedir. Bu şartlar ise şu şekilde ifade edilmiştir.

Vatandaşlık ve diğer kamu hakları genel şartlanın sağlanması gerekmekte olup bunun yanı sıra erkek adayların ise askerliğini tamamlamış olması ya da askerlik ile ilgisinin bulunmaması istenmektedir. İstenilen kadroya ilişkin adayların en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olması ve görevine devam etmesi için herhangi bir engelin bulunmaması gerekmektedir.

Adaylar için eğitim şartı için en az ön lisans mezunu olması ve bu iki yıllık bölümlerin elektrik, kimya, makine, konstrüksiyon, bilgisayara programcılığı, elektronik teknolojisi veya metalürji bölümlerinden mezun olmak şartı yer almaktadır.

Mühendis ilanında ise adayların genel başvuru şartlarını sağlaması gerekmekte olup bunun yanında fakültelerin dört yıllık makine mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları istenmektedir. Adayların istihdam edileceği kuruluş

TÜBİTAK MARMARA olup bu kapsamda ilgili ilana ulaşmak için TIKLAYIN




Yorumlar