Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden Eti Maden İşletmesi Lise Mezunu Daimi Süreli Personel Alımı İlanı Yayımlandı

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden Eti Maden İşletmesi Lise Mezunu Daimi Süreli Personel Alımı İlanı Yayımlandı Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüne daimi süreli personel alımı yapılacak. Devlet Personel Başkanlığından yapılacak ilana göre Balıkesir Bandırma'da bulunan Bor ve Asit Fabrikası personel alımı detayları haberimizde..

Abone ol
Abone ol 17 Ekim 2018 00:53

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden Eti Maden İşletmesi Lise Mezunu Daimi Süreli Personel Alımı İlanı Yayımlandı

Eti Madenİşletmeleri Genel Müdürlüğüne bağlı Bandırma Bor ve Asit Fabrikasına 1 kişi daimi süreli personel alımı yapılacak.

Devlet Personel Başkanlığından yapılan açıklama göre Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletmesinin 1 daimi işçi ihtiyacının giderilmesi için İŞKUR üzerinden alım yapılacağı belirtildi.

BAŞVURULAR NE ZAMAN ALINACAK?





Adayların başvuru yapabilmeleri için İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yapılacak olan ilanı takip etmeleri istenildi. Buna göre Başvurular 23 Ekim tarihinde başlayacak.

Devlet Personel Başkanlığından yapılan açıklamada, ilanın yayımlanması için Altındağ İşkur hizmet merkezine başvuru yapıldığı ve ilanın 23 Ekim tarihinde yayımlanması istenildiği belirtildi.

Proses işçisi kadrosunda daimi süreli işçi alımında Adayların başvurularda 18 yaşını tamamlamış olmaları, öğrenim adayların en az lise mezunu olmaları, elektronik branşına sahip olmaları istenilecek. İlan detayları açıklanır açıklanmaz işin olsa okurlarına duyurucağız. 


Yorumlar