Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Devlet Personel Başkanlığı Mayıs Ayında Personel Alımı Gerçekleştirecek

Kamu kurumları tarafından yayımlanan kadrolu memur alım ilanları Devlet Personel Başkanlığı'nın web sayfası üzerinden KPSS A Grubu Personel alım ilanları alanında adaylara duyuruluyor.

Abone ol
Abone ol 21 Mayıs 2019 18:09

Devlet Personel Başkanlığı'nın web sayfasında yer alan bilgilere göre; Kadrolu Memur alım ilanı yayımlayan ve alımlar için başvuru toplayan tek bir kurum var.

KPSS A Grubu Personel alım ilanı kapsamında Ağrı Çeçen Üniversitesinin kamu personeli alım ilanı bulunuyor. Bu ilana göre alım yapılacak kadro ve detayları şu ise şekilde;

Alım Yapılacak Kadrolar

Ağrı Çeçen Üniversitesi tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında İç Denetçi alımı yapılacağı duyuruldu. KPSS şartının olmadığı ilanda öğrenim ve deneyim şartları öne çıkıyor.

657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak, Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından belirlenen alanlarda en az dört senelik yükseköğrenim görmüş olmak, Mesleğin gerektirdiği bilgi, ehliyet ve temsil yeteneğine sahip olmak Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak.

İlana 23 Mayıs tarihine kadar Üniversitenin ilgili birimi üzerinden başvuru yapılabilecek.


Yorumlar