Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Devlet Personel Başkanlığı Erciyes Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı Yayımladı!

Erciyes Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapmak İçin İlan Yayımladı!. Yayımlanan ilana göre Erciyes Üniversitesi bünyesine 43 kişilik boş kadro ile sözleşmeli sağlık personeli alacak. Başvuru yapacak adaylar için ilgili ilan hakkında detayları paylaşıyoruz.

Abone ol
Abone ol 06 Kasım 2018 13:44

Devlet Personel Başkanlığı Erciyes Üniversitesi Sözleşmeli Personeli Alımı İlanı Yayımladı!

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yayımlanmış olan ilana göre Erciyes Üniversitesi bünyesine personel alımı yapacağını duyurdu. Buna göre Erciyes Üniversitesi bünyesindeki eksikliği gidermek için farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak sağlık personeli alacak. Buna göre Üniversite 43 kişilik boş kadro ile 42 hemşire ve 1 sağlık teknikeri alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Erciyes Üniversitesi alımını yapacağı boş pozisyonlar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Hemşire pozisyonu için Lisans ve Sağlık Teknikeri pozisyonu için Ön Lisans mezunu olmak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamaları gereklidir.

Ayrıca adaylardan, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için 2018 KPSSP3 ve Önlisans mezunları için 2016 KPSSP93 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 15 gün içrisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığından temin edecekleri başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen başvuru yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz.






Yorumlar