Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) Üzerinden Kamuya Memur Alım İlanları Yayımlandı

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) Üzerinden Kamuya Memur Alım İlanları Yayımlandı. Devlet Personel Başkanlığı resmi İnternet sitesi üzerinde memur alımı ilanları yayımlandı bu kapsamda KPSS B Kurumsal alanında 35 memur alımı yapılıyor. Tüm ayrıntılar haberimizde.

Abone ol
Abone ol 27 Haziran 2019 10:42

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) Üzerinden Kamuya Memur Alım İlanları Yayımlandı.

Devlet Personel Başkanlığı resmi İnternet sitesi üzerinde memur alımı ilanları yayımlandı bu kapsamda KPSS B Kurumsal alanında 35 memur alımı yapılıyor. Tüm ayrıntılar haberimizde.

Memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Son zamanlarda memur alımı ilanlarının düşmesi ile birlikte adaylar yeni yayımlanacak olan memur alımı ilanları için takibe başladılar. Ancak Devlet Personel Başkanlığı üzerinde yayımlanan ilanlara göre kamuya Memur ( KPSS-B Kurumsal ) alımı yapılacak. Alım yapacak kurum TÜBİTAK olarak belirtildi ve toplamda 35 kişi alınacak.

TÜBİTAK PERSONEL ALIM İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Yukarıdaki görselde de göreceğiniz gibi TÜBİTAK farklı birimlerine 35 memur alımı yapacak. Bu kapsamda bizde sizlere ilgili ilanlar için detayları aşağıda aktarıyoruz.

21 Kişilik Personel Alım İlanı:

TÜBİTAK 21 Kişilik boşluk ile Marmara Araştırma merkezine bağlı ( MAM ) idari ve Mali işler başkan yardımcılığı ( BYİM ) ve Bilişim bilgi güvenliği ileri teknolojiler araştırma merkezine ( BİLGEM ) ağlı ulusal elektronik ve kriptoloji araştırma enstitüsü ( UEKAE ) bünyesinde görevlendirmek üzere 21 kişi alınacak. Söz konusu alımlar Kocaeli ilinde yapılacak olup alım pozisyonları ise, 1 Mühendis ve 20 Ar-Ge personeli ( Teknisyen ) alımı yapılacak.





14 Personel Alımı İlanı:

TÜBİTAK 14 kişilik boşluk ile Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı bünyesine görevlendirmek üzere memur personel alımı yapacak. Alımlar Ankara ili için geçerli olup Bilimsel Programlar uzman yardımcısı/ Bilimsel Programlar Uzmanı, Uzman- Uzman yardımcısı gibi pozisyonlarda alım yapılacak.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR NEDİR?

Adayların bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için öncelikle Üniversitelerin dört yıllık eğitim veren fakültelerinden mezun olmuş olmaları gereklidir. Bunun dışında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, İngilizce yabancı dilinden sınavlardan puan almış olmak gibi şartlar aranıyor.

BAŞVURULAR:

İlgili ilanlara başvuru tarihleri farklı tarihlerde yapılacak. 21 Kişilik boşluk ile alımlar en geç 08 Temmuz 2019 tarihine kadar devam ediyorken 14 Kişilik kadro ile alımlar en geç 02 temmuz 2019 tarihine kadar devam edecektir.

TÜBİTAK toplamda 35 kişilik personel adayını farklı birimlerinde görevlendirmek üzere alacak. Bu yönde, 

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanı ( BİDEB ) 14 kişilik boş kadrosu ile Bilimsel Programlar Uzmanı- Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı- Uzman ve Uzman yardımcısı pozisyonlarında alım yapacak. Alımlar Daimi niteliğinde Ankara iline yapılacak. İlgili ilan hakkında başvuru kılavuzuna ulaşmak için TIKLAYIN

TÜBİTAK Kocaeli ilinde bulunan birimine alım yapacak. Bu yönde TÜBİTAK İdari ve Mali İşleri Başkan Yardımcısı pozisyonunda 1 kişilik boş kadro ile Mühendis alımı yapılacak. Detaylı bilgi alabilmek için TIKLAYIN

TÜBİTAK bir diğer yayımladı ilana göre, Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü ( UEKAE ) birimine Daimi niteliğinde çalışacak 20 kişilik boş kadro ile Ar-Ge Teknisyeni alımını Kocaeli ilinde yapacak. Detaylı bilgi almak için TIKLAYIN






Yorumlar