Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Devlet Personel Başkanlığı 2019 KPSS Tercihinde Bulunacaklar İçin Duyuru Yayımladı

Devlet Personel Başkanlığı 2019 KPSS Tercihinde Bulunacaklar İçin Duyuru Yayımladı. Devlet Personel Başkanlığı, 2019 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) tercihinde bulunacak olan bazı branşlardaki mezunlar için bir duyuru açıkladı. Bu duyuruda adaylardan istenilen sertifika ve belgelerin DPB'ye teslim edilmesi gerektiği belirtildi. Dil ve Konuşma Terapisti, sağlık fizikçisi bölümlerinden tercih yapacak olan adayları için detaylar haberimizde..

Abone ol
Abone ol 02 Haziran 2019 00:26

Devlet Personel Başkanlığı 2019 KPSS Tercihinde Bulunacaklar  İçin Duyuru Yayımladı

Devlet Personel Başkanlığı 2019 kpss tercihi yapacak olan kamu personeli adaylarını yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı.

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, 2019 yılı kamu personeli olmak için tercih yapacak olan adaylardan bazı bölüm mezunlarının evrak ve belge teslimi yapmaları gerektiği bildirildi. Buna göre Odyolog, Dil ve Konuşma Terapisti, perfüzyonist ile Sağlık Fizikçisi unvanları için tercih yapmak isteyen ve sadece doktora ile yüksek lisans bölümlerinden mezun olan adaylar için şahsen Devlet Personel Başkanlığına başvuru yapmaları gerektiği ifade edildi. Açıklamada;

DPB’DEN AÇIKLAMA;





DPB resmi internet sitesinde yer alan dilekçe ekinde diploma, ile diğer belgelerin teslim edilmesi gerekli olacak. Dört kadroda (Sağlık Fizikçisi, Odyolog, Perfüzyonist, Dil ve Konuşma Terapisti) unvanları için tercih yapmak isteyen adayların aşağıda belirtilen bellerin şahsen DPB'ye teslim etmeleri şahsen teslim imkanı olmayan adayların ise Üniversite tarafından onaylı örneğini aslı gibidir ibaresi ile onaylatarak Devlet Personel Başkanlığına iadeli taahütlü olarak posta yolu ile göndermeleri gerekli olacak ve daha önce başvuru yapana dalar için yeniden başvuru yapmalarının gerekmediği belirtildi.

O  KADROLARA TERCİH YAPACAK ADAYLAR DİKKAT!

Yüksek lisans ya da doktora programlarından odyoloji, odyoloji ve konuşma bozuklukları programlarından mezun olanlar için odyoloji kadrosuna başvuru yapacak adaylar, Perfüzyon doktora yüksek lisans bölümlerinden mezun olup, perfüzyonist kadrosunda başvuru yapacak adaylar, dil ve konuşma terapisti bölümlerinden mezun olup dil ve konuşma terapisti kadrosunda tercih yapacak olan adaylar, ile sağlık fizikçisi kadrosuna başvuru yapacak adaylar Tıbbi Radyofizik, Radyasyon Fiziği, Medikal Fizik, Sağlık Fiziği, Radyoterapi Fiziği, Diagnostik Radyoloji Fiziği, Nükleer Tıp Fiziği yüksek lisans ile doktor programlarından mezun adaylar evrak teslimi yapması gerekli olacak

Duyuru detayları için TIKLAYIN


Yorumlar