Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Devlet Personel Başkanlığı 2 Üniversite için 125 Kamu Personeli Alım İlanı Yayımlandı!

Lise, Ön Lisans ve Lisans 2 Üniversite için 125 Kamu Personeli Alım İlanı Yayımlandı! Devlet Personel Başkanlığı Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya göre 2 Üniversite bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda toplamda 125 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuru şartları ve detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Abone ol
Abone ol 15 Eylül 2018 00:31

Devlet Personel Başkanlığı  2 Üniversite için 125 Kamu Personeli Alım İlanı Yayımlandı! 

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilanlara göre 2 Üniversite bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacaklar. Buna göre İşin Olsa ekibi olarak söz konusu ilanlar hakkında detaylı bilgiyi haberimizde sizlere aktarıyor olacağız. Başvuru şartları ve alım kadroları aşağıdaki gibidir.

ALIM YAPACAK ÜNİVERSİTELER VE KADROLAR:

Söz konusu olan 2 üniversite bünyesine toplamda 125 kamu personeli alımı yapacak. Buna göre, Aydın Adanan Menderes Üniversitesi 83 Sözleşmeli Perosnel ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 42 Sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

Adnan Mednres Üniversitesi alım pozisyonları ise, Lisans mezunu 27 Hemşire, SML Mezunu 38 Hemşire, Lisans meuznu 2 Eczacı, Lisans meuznu 2 Fizyoterapist, Lisans mezunu 1 Diyetisyen, Ön Lisans mezunu 9 Sağlık Teknikeri, SML mezunu 4 Diğer Sağlık Personeli olmak üzere 83 sözleşmeli personel alacak.

Tokat Gaziosmanpaşa Ünivrsiesi ise 42 kişilik kadro ile, Lissns mezunu 20 Hemşire, Lise mezunu 7 Hemşire, Ön Lisans mezunu 12 Sağlık Teknikeri, Lisasns mezunu 2 Sağlık Teknikeri olmak üzere toplamda 42 kişi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adyaların söz konusu ilanlara başvuru yapabilmeleri için 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Sınav tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak ve ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını tamamlamaları gerekmeketdir. Buna göre Adaylar başvurularını ,İlgili üniversitelerin Personel Daire Başkanlığına istenen belgeler ile birlikte şahsen yapmaları gereklidir. İlanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Aydın Adanan Menderes Üniversitesi 83 Sözleşmeli Perosnel Alım İlanı

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 42 Sözleşmeli Personel Alım İlanı




Yorumlar