Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Devlet Kurumlarına DPB Aracılığıyla 161 Kadrolu Kamu İşçisi Alınacak

Devlet kurumları üzerinden işçi alımı için ilan yayımlayan 3 farklı kamu kurumu bulunuyor. Bu kurumların 3'ü de alımlarında KPSS puan şartı talep etmiyor.

Abone ol
Abone ol 16 Nisan 2019 22:37

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü

ALIM YAPILACAK KADROLARA İLİŞKİN DETAYLAR

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi İşçi İlanı

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından yayımlanan sürekli kamu işçisi alım ilanında, kurum 8 farklı pozisyonda personel alımı yapacak. Alımlarda farklı pozisyonlar için 65 personel istihdam edilecek.

Bu kadrolar; Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi, Isıtma ve Havalandırma Cihaz Operatörü, Bilgisayar Teknolojileri Teknisyeni, Elektrikçi, Bahçıvan, Şoför pozisyonlarına normal personel alımı yapacak. Bunun yanında Engelli İşçi (Temizlik Görevlisi) ve Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul sayılmayacak şekilde yaralanan (Temizlik Görevlisi)

TÜBİTAK 94 İşçi Alım İlanı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE), TÜBİTAK Ulusal Metroloji Enstitüsü Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü ve Marmara Araştırma Merkezi bünyesine işçi alımları yapılacak.

Alım yapılacak kadrolar; Güvenlik Görevlisi, Şoför, Elektrik Teknisyeni ve Memur.

Et ve Süt Kurumu İşçi Alım İlanı

Et ve Süt Kurumu tarafından yayımlanan daimi işçi alım ilanında 2 personel alımı yapılacak. Alımlar en az lise mezunu adaylar arasından Soğutma Sistemleri Operatörü ve Makine Bakımcısı kadrolarına yapılacak.


Yorumlar