Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Devlet Kurumlarına 282 Sözleşmeli Memur Alımı Yapılacak

Geçtiğimiz dönemlerde yayımladıkları sözleşmeli personel alım ilanları ile kadrosunu güçlendireceğini ilan eden devlet kurumları ise şunlar.

Abone ol
Abone ol 29 Mart 2019 13:19

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü, Dışişleri Bakanlığı, Ankara Üniversitesi, Adli Tıp Kurumu, Anadolu Üniversitesi, TÜBİTAK, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı

ALIM YAPILACAK KADRO KONTENJAN BİLGİLERİ

Çevre Bakanlığı 9 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi 8 sağlık personeli alımı yapacağını duyururken Ankara Üniversitesi 132 çeşitli kadrolarda sağlık personeli alımı yapılacağı açıklandı.

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ise sözleşmeli pilot alımı yapacak.

Dışişleri Bakanlığı tarafından büyükelçiliklerde görevlendirmek üzere sekreter ve merkez teşkilatında görevlendirmek üzere Hukuk Müşaviri alımı yapacağını açıkladı.

Anadolu Üniversitesi 1 Proje Yöneticisi, TÜBİTAK Mühendis ve Araştırma Personeli, Enerji Bakanlığı Bilişim Personeli ve Genelkurmay Başkanlığı ise Uzman Personel alımı yapacağını açıkladı.

MEMUR ALIM İLANLARINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Memur alımı için adayların belirli koşullar sağlamaları gerekiyor. Bu koşullar alım yapılacak çalışacağı birim için sağlanması gereken özel koşullar ile DMK'da yer alan özel koşullardan oluşuyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Alım yapılacak kadro için belirlenen öğrenim şartını sağlamak, Erkekler için askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, Askerlik çağına gelmemiş bulunmak, Kurum tarafından belirlenen  asgari KPSS puanına sahip olmak, Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucunda, atanmaya engel bir durum bulunmamak.


Yorumlar