Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ ) 3 Bin 500 Özel Güvenlikçi Alımı Başvuruları Nereye Yapılacak?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ ) Hava Limaları için 3 Bin 500 Özel Güvenlikçi Alımı Yapacak! Devlet Hava Meydanları İşletmesi havalimanlarının özel güvenlikçi personel ihtiyacının giderilmesi için yeni bir ihale yapacak. Buna göre 3 Bin 500 güvenlikçi alımı için başvuruları nereye yapılacak diye soran adaylar için detayları aktarıyoruz

Abone ol
Abone ol 14 Ekim 2018 17:34

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ ) 3 Bin 500 Özel Güvenlikçi Alımı Başvuruları Nereye Yapılacak?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Türkiye genelindeki havalimanlarının güvenliğinin sağlanması için özel güvenlikçi istihdamı yapacak.

Yeni açıklanan hizmet alım ihalesine göre DHMİ 3 Bin 500 kişilik alım yapılacağının açıklanmasının ardından adaylar özel güvenlikçi alımlarında hangi şartlara sahip olmak gerektiğini, başvuruların nasıl yapılacağını, ne zaman başvuru alınmaya başlayacağını sormakta.

Açıklanan ihaleye göre özel güvenlikçi alımlarında 3 Bin 504 kişi 4734 sayılı ihale kanunun 19. maddesine göre yapılacak. İhalenin 1 Kasım tarihinde DHMİ'de yapılacağı belirtilmekte. DHMİ bünyesinde bulunan Havalimanları ile seyrüsefer yardımcı istasyonlarda Türkiye genelinde alımlar yapılacak. 1 Kasım tarihinde ihalenin gerçekleşmesinin ardından 47 hava limanı ve yardımcı istasyonlar için alım yapılması bekleniyor.Adayların T.C. vatandaşı olmaları, silahlı ya da silahsız güvenlik sertifikasına sahip olmaları, askerlik ile ilişiği bulunmaması, adli sicilinin temiz olması ve adaylardan istenilecek diğer özel şartları taşımaları istenilecek. Henüz diğer başvuru şartları belli olmasa da güvenlik görevlisi alımlarında bahsedilen başvuru şartları istenilmektedir. Resmi açıklamalar yapıldığında yeniden duyuracağız. Başvurular ihaleyi kazanan firma tarafından alınacak. Göreve başlama tarihi ise 1 Ocak 2019 tarihi olacağı kesinleşti. Buna göre adaylar 31 Aralık 2020 tarihine kadar yani 2 görevlendirilecekler.










Yorumlar