Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Maaşla 9 Sözleşmeli Personel Alımı Gerçekleştirecek

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yüksek maaş ile toplam 9 Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı gerçekleştirecek.

Abone ol
Abone ol 31 Mart 2019 18:14

Alım sözlü sınav ile yapılacak. Yapılan açıklamaya göre tam 9 kişi Sözleşmeli Bilişim personeli olarak istihdam edileceği açıklandı.

Alınacak personeller Ankara adresine alınacak olup başvurular 29 Nisan 2019 ile 3 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı resmi internet sitesinde başvuru formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulduktan sonra, dilekçe ekinde belgelerle birlikte başvurular; 29 Nisan 2019 ile 03 Mayıs 2019 tarihleri arasında mesai bitimine kadar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Gelen Evrak Birimine şahsen veya son başvuru tarihinde Bakanlığımıza ulaşacak şekilde posta yolu ile yapılması gerekmekte.

Başvuru öğrenim durumu; Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 9 Sözleşmeli Bilişim personel alımı yapılacak.

İlan Kılavuzu İçin Tıklayın


Yorumlar