Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Celal Bayar Üniversitesi: En Az Lise Mezunu 33 Personel Alımı Yapacak

Manisa Celal Bayar Üniversitesi 1 Şubat 2019 da yayınlanan ilan ile ATT, Ebe ve Hemşire alımı en az lise mezunları arasından alınacağı duyuruldu.

Abone ol
Abone ol 01 Şubat 2019 15:40

Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğünce alınacak kamu personellerinin 19’u fakülte veya sağlık yüksekokullarının hemşirelik bölümü lisans mezunlarından, 5 kişi Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümü Mezunlarından, 4 kişi sağlık meslek lisesi Acil Tıp Teknisyenliği bölüm mezunlarından, 4 kişi fakülte ya da sağlık yüksekokullarının ebelik lisans bölüm mezunlarından, 1 kişi fakülte ya da sağlık yüksekokullarının beslenme ve diyetetik bölümü lisans mezunları arasından alınacak.

Başvuracak adayların erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle, askerlikle ilgisi bulunmaması, askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olması, 657 Sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmaması, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanması gerekmektedir.

Adayların 2018 yılı KPSS sınavına girmiş olması lisans mezunları için KPSS P3, Ortaöğretim mezunları için KPSS P94 puanı esas alınacaktır. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması, nöbet usulü çalışmaya engel bir durumun bulunmaması gerekmektedir.

Başvurular 18 Şubat 2019 tarihi mesai bitimine kadar üniversitenin web sayfasında yayınlanan ilandan temin edilerek doldurulacak başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapılacaktır.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi 33 sağlık personeli alım ilan kılavuzu için tıklayın




Yorumlar