Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Büro Memuru Alımı Yapacak

İŞKUR üzerinden açıklanan 2 farklı ilanda toplamda 5 kişi istihdam edilecek. 

Abone ol
Abone ol 23 Ocak 2019 21:58

Adayların bu iki ilana başvurularda iki yıllık önlisans bölümlerinden mezun olmaları istenildi. hangi bölüm mezunları başvurularda kabul edilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Çanakkale'de bulunan Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı 10/07/2018 tarihli cumhurbaşkanlığı 1 nolu kararname ile kurularak kültürel değerleri korumak tahribatını ve yok olmasını önlemek turizme elverişli bütün imkanları ülke ekonomisine kazandırmak amacıyla faaliyet göstermekte. Kurumun ihtiyaç bulunan alanlarındaki personel eksikliğinin giderilmesi için işkur üzerinden personel alımı yapacak. Adayların önlisans mezunu şu bölümlerden mezun olması gerekecek;

5 BÜRO PERSONELİ ALIMI

Büro memuru kadrosunda 2 farklı ilan için önlisans mezunu olmak gerekiyor. Maliye, Bilgisayar Programcılığı, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Bilgi Yönetimi Bilgisayar Destekli Muhasebe Bilgi Güvenliği Teknolojisi, Büro Yönetimi Büro Yönetimi ve Sekreterlik İşletme Bilgisayar Operatörlüğü Adalet Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Halkla İlişkiler ve Tanıtım Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Sosyal Güvenlik Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Medya İletişim Posta Hizmetleri bölümü mezun olmak gerekli olacak. 

İlan açıklanmasının ardından 5 gün içerisinde işkur il ve şube müdürlüklerinden, işkur portal üzerinden başvuru yapılabilecek. 

İlanlara erişmek için ilan 1 İçin Tıklayınız

İlan 2 İçin Tıklayınız


Yorumlar