Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Çalışma Bakanlığı, İş Kurumu ve Çevre Bakanlığı Personel Alımı Yapacak

Kamu kurum ve kuruluşları kadrolarında personel açığı bulunan birimlerine personel alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 18 Nisan 2019 22:21

DPB, Resmi Gazete ve kurumların kendilerine ait internet siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında; Türkiye İş Kurumu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bulunmakta.

İŞ KURUMU PERSONEL ALIM İLANI

Türkiye İş Kurumu kendisine ait web sayfasından yayımladığı bir duyuru ile farklı şehirlerde bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere Danışman alımı yapılacak.

İstanbul, Adana, Gaziantep ve Şanlıurfa illerine yapılacak. 8 personel alımının yapılacağı personel alımları ''Geçici Koruma Altındaki Suriyeliler ve Türk Vatandaşları İçin İstihdam Desteği Projesi'' kapsamında gerçekleştirilecek. Kurum Mali Yönetim Danışmanı kadrosuna 4 personel, Satın Alma ve Sözleşme Yönetimi Danışmanı kadrosuna 4 personel alımı yapacak.

ÇEVRE BAKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla adaylara duyuruldu. KPSS şartı yer almadığı alımların bilişim personeli pozisyonlarına olacağı duyuruldu.

bilişim personeli branşları ise şunlar;

Yazılım Geliştirme Takım Lideri ve Çözüm Mimarı, Kıdemli Uygulama Geliştirme Uzmanı (.Net), Veri Tabanı Yönetimi Uzmanı (B Grubu), Kıdemli Sistem Uzmanı (B Grubu), Kıdemli Ağ Uzmanı (B Grubu), Uygulama Geliştirme Uzmanı (.NET), Uygulama Geliştirme Uzmanı (Java), Sistem Uzmanı (Unix ve Linux)

ÇALIŞMA BAKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanı bakanlık birimlerine gerçekleştirilecek.

Bakanlık hem işçi hem memur kadrolarına personel alımı yapacak. Alımlarda yer alan detaylara göre 12 şehirde yapılacak olan personel alımlarında 60 KPSS ile memur, KPSS'siz işçi alımları olacak.

Memur alımları büro memuru ve muhasebeci kadrolarına yapılırken işçi kadroları ise beden işçisi, şoför, temizlik işçisi, hasta bakım, evde temizlik gibi pozisyonlara yapılacak.


Yorumlar