Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Bursa Büyükşehir Belediyesi 50 Zabıta Memuru Alacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Zabıta Memuru alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. 

Abone ol
Abone ol 10 Aralık 2018 18:40

Adaylar ilgili ilan için başvurularına 16 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlamışlardı ve en geç 30 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekliydi. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirdi ve adaylar büyük heyecanla başvuru sonuçlarını beklemekteydiler.

Bursa Büyükşehir Belediyesi toplamda 50 kişilik boş kadro ile Zabıta memuru alımı yapacağını belirtmişti ve bu yönde kadronun 25 ini lise mezunlarına ve 25 ini lisans mezunlarına dağıtmıştıki bu yönde adaylar başvurularını gerçekleştirdi ve Lisans mezunları için de , Lise mezunları için'de başvuru sonuçları açıklandı. 

SÖZLÜ SINAV YAPILACAK?

İlgili sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların lsitesi açıklandı ve Lise Mezunlarından en yüksek 99,7828 KPSS puanı ile başvuru alındı ve listenin başında yer aldı. En düşük KPSS puanı ile ise, 81,4744 KPSS puanı ile başvuru yapıldı. Lise mezunlarından toplamda 125 kişi sözlü sınava katılacak.

Lisans mezunlarından ise, 125 kişi sözlü sınava katılacak ve en düşül 72,0922 KPSS puanı ile başvuru alındı ve en yüksek ise, 89,8708 KPSS puanı ile başvuru alınarak ilgili adaylar sınava çağırıldılar.

Söz konusu sözlü sınav 17 Aralık 2018 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonu Zafer Mah. Ankara Yolu Caddesi No:1 A Blok Kat:2 ‘de yapılacaktır.

Adaylara Sınav konusları olarak, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi, 657 Sayılı Devlet memurları kanunu ve Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuat, konuları ile kadro unvanına dair mesleki ve uygulamalı bilgi ve yeteneğin ölçülmesini kapsar.

SONUÇLAR AÇIKLANDI?

Söz sınava girmeye hak kazanan adayların listesi Bursa Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinde açıklandı. Sizde ilgili başvuru sonuçlarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantııyı kullanabilirsiniz. 

BAŞVURU SONUÇ EKRANI: https://www.bursa.bel.tr/zabita-memuru-alimi-sinava-girmeye-hak-kazananlar-listesi/duyuru/26836

Yukarıdaki bağlantıyı kopyalayarak ve tarayıcınıza yapıştırarak sonuç sayfasına ulaşabilirsiniz.


Yorumlar