Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Bozyazı Belediyesi En Az 60 KPSS Puan İle Memur Alımı Yapacak

Yayımlanmış olan ilana göre Bozyazı Belediyesi memur personel alımı yapacağını belirtti. 

Abone ol
Abone ol 27 Aralık 2018 12:16

Buna göre belediye bünyesindeki eksikliği gidermek için farklı niteliklerde ve pozisyonlarda alım yapacak. Ayrıca adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak ve adayların KPSS puan şartını ve diğer şartların taşınması durumunda başvuruları geçerli sayılacaktır.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK ?

Bozyazı Belediyesi İlk defa açıktan atanma yöntemi ile 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesi doğrultusunda, KPSS en az 65 Puan İle 1 Mühendis, KPSS En Az 60 Puan İle 2 Tekniker, 3 Zabıta Memuru, 3 Memur ve 3 Tahsildar olmak üzere toplamda 12 kişilik boş kadro ile memur personel alımı yapacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için aşağıdaki nitelikleri de taşımaları gereklidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İlgili belediye memur personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesi doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumu sonuç alabilmek gibi nitelikler aranacaktır.

Özel olarak ise, Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya Kamu Kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93, Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 veya 65 puan almış olmak, Mühendis, Zabta ve tekniker pozisyonları için B sınıfı ehliyete sahip olmak.

Zabıta Memurları için Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlardan 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gibi şartlar aranır.

BAŞVURULAR

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 04 Ocak 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 08 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Başvurular, Başvurular, Bozyazı İlçesi, Merkez Mahallesi, Atatürk Bulvarı No:16 adresindeki Bozyazı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile yapılacaktır.

İlanın Tam Metni İçin Tıklayın


Yorumlar