Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

BOTAŞ Genel Müdürlüğü Bünyesine Kamu Personel Alımı Yapılacak

BOTAŞ Genel Müdürlüğü yayınladığı ilan ile kamu personel alımı başvurularını açtı. 

Abone ol
Abone ol 13 Mart 2019 12:31

Alım 4 kişi olarak yapılacak olup 2019 yılı ilanları yayınlanmaya devam edecektir. İŞKUR üzerinden 13 Mart ile 19 Mart tarihleri arasında yapılıyor.

BOTAŞ genel müdürlüğü tarafından yapılan ilan ile şirket bünyesine 3 Uzman Yardımcısı, 1 Mühendis olmak üzere toplam 4 kişi lisans mezunları arasından kamu personeli alınacak.

Alınacak personellerden 3 Uzman Yardımcısı unvanına başvuracak adayların İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi iktisat ve işletme mezunu olması 35 yaşını doldurmamış olmaları, son 5 yıl içerisinde İngilizce YDS'den en az C seviyesinde puan almış olmaları, 1 uzman yardımcısı alımında son 5 yıl içerisinde İngilizce YDS'den en az B seviyesinde puan almış olmak şartı bulunmaktadır.

1 Mühendis unvanlı kamu personeli alımı ise Endüstri Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, İş Sağlığı ve Güvenliği bölümleri lisans mezunu olmaları, başvuracak adayların 13 Mart 2019 tarihi ile 35 yaşını doldurmamış olması gerekmekte.

Şartları uyan adayların başvurularını 13 Mart 2019 ile 19 Mart 2019 tarihleri arasında başvurularını İŞKUR üzerinden yapmaları gerekmekte.

BOTAŞ kamu personeli alım kılavuzu için tıklayın


Yorumlar