Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

BİM Personel Alımı Gerçekleştirecek

BİM Birleşik Mağazalar Zinciri, Türkiye'nin en büyük marketler zincirinden birisi. Türkiye'nin her şehrinde ve her ilçesinde bir şubesi bulunan BİM, bu şubelerine dönem dönem personel alımı yapıyor.

Abone ol
Abone ol 07 Mayıs 2019 14:11

(Engelli) Mağaza Elemanı, Perakende Satış Elemanı, Mağaza Mal Kabul Personeli, Taze Gıda Personeli , Kasa Reyon Personeli, Gıda Mühendisi İstanbul(Asya), Satın Alma Asistanı, Depo Personeli, Genel Başvuru, Mağaza Müdürü, Mağaza Müdür Yardımcısı, Meyve Sebze Personeli, Unlu Mamüller Personeli, Kozmetik Personeli, Et Şarküteri Personeli, Muhasebe Personeli, Satış Elemanı.

Alım Yapılacak Şehirler

BİM tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan ve adayların merak ettiği en önemli noktalardan birisi de alım yapılacak şehirler. İlanlara başvuruda bulunacak adaylar genel başvuruların yanı sıra aşağıda yer alan şehirlerde ilan edilen kadrolar için başvuru yapabilir.

İşte O Şehirler; Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Kocaeli, Bilecik, Muğla, Antalya, Gümüşhane, Rize, Trabzon, Artvin, Kırıkkale, Adana, Mersin, Afyon, Uşak, Konya, Kütahya, Isparta, Denizli, Adıyaman, Şanlıurfa, Van Tekirdağ.

BAŞVURU KOŞULLARI

BİM tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adayların firma tarafından belirlenen tüm koşullara haiz olması gerekiyor. llanda yer alan Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak şartlarına ek olarak ayrıca aşağıda yer alan koşullar bulunuyor.

İlana başvuruda bulunacak adayların sağlamaları gereken başvuru koşulları; En az lise mezunu (kadroya göre değişkenlik göstermekte) Perakende sektöründe kariyer yapmak isteyen, Esnek-Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, İletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip,

Müşterileri güleryüz ile karşılamak ve uğurlamak, Ürün, etiket, fiyat kontrollerinin reyonda ve kasa noktasında yapılmasını sağlamak, Ürünlerin reyonlarda sürekli standartlara uygun olarak bulunmasını sağlamak, Reyonda bulunan ürünlerin stok ve sipariş yönetimini sağlamak.

İLANA BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

BİM personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını, BİM'in kendi sayfası üzerinden yapacaklar. Başvurular elektronik ortamda BİM'e bildirilecek.

İlana başvuru için tıklayın


Yorumlar