Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

BİM Çok Sayıda Personel Alımı Gerçekleştirecek

Ülkemizde çok sayıda şubesi bulunan ve perakende market zinciri olarak adlandırılan BİM, bünyesine yeni personeller katmaya hazırlanıyor. 

Abone ol
Abone ol 06 Ocak 2019 22:35

Binlerce kişilik personel kadrosuna yeni personeller alacak olan BİM, yayımladığı ilan şartlarına uygun adaylar arasından personel alımları gerçekleştirecek. İŞKUR personel alımları üzerinden ilana çıkan şirket, yayımladığı ilan detaylarına uygun adaylar arıyor.

İŞKUR üzerinden ilana çıktı

350' ye yakın pozisyon için personel alım ilanı yayımlayan BİM, ilana başvuru yapacak adayların en az ilkokul mezunu olmalarını istemektedir. 

Başvuru yapacak adayların askerlik hizmetlerini tamamlamış olmaları, sağlık problemleri bulunmaması, kamu zararına faaliyette yer almamış olması, takım çalışmasına yatkın olması, mesai saatlerine özen gösterecek olması, kendisine verilecek görevleri yerine getirebilecek olması, temsil ve ifade yeteneklerinin güçlü olması, iletişim becerisi gelişmiş olması, vardiyalı çalışma sistemini kabul ediyor olması, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek olması gibi özellikleri taşıyan adaylar arasından; çeşitli pozisyonlara personel alımları yapılacaktır.

Başvurular nasıl yapılır?

BİM personel alım ilanları İŞKUR açık iş ilanları sayfası üzerinden kamuoyuna duyurulmuştur. İlanlara başvuru yapabilmek için İŞKUR profilinizle üye girişi yaptıktan sonra, açık iş ilanları alanına ulaşınız. 

Burada arama yerine BİM yazarak, aratınız. Açılan ekranlarda ilgili pozisyonlara ve başvurularda adaylarda aranacak özelliklere erişim sağlayabilirsiniz. Tüm başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirileceği için, İŞKUR üye profilinizdeki bilgilerin güncel olduğundan emin olunuz. 

Profilinde eksik ya da hatalı bilgi bulunan adayların başvuru yapmalarına izin verilmemektedir.


Yorumlar