Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

BİM 24 Şehir de Personel Alımı Gerçekleştirecek

BİM Marketler tarafından yayımlanan personel alım ilanında hem işçi hemde memur personel kadrolarına çok sayıda personel alımı yapılacak. Çeşitli şehirlerde yapılacak alımlara farklı eğitim seviyelerinden mezun adaylar başvuru yapabilecek.

Abone ol
Abone ol 15 Mayıs 2019 12:42

Her açık kadro için ayrı ayrı belirlenen öğrenim şartı detaylarına göre BİM işçi kadrolarına en az ilköğretim mezunu işçi personel kadrolarına ise en az lise mezunu personel alımı yapacak.

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

BİM Marketlerin kurumsal kariyer sayfası üzerinden yayımlanan ilanlara göre alım yapılacak şehirler ise şunlar:

İstanbul (Asya), İstanbul (Avrupa), Ankara, Sivas, Tekirdağ, Artvin, Gümüşhane, Rize, Trabzon, Balıkesir, Çanakkale, Manisa, Kırıkkale, Afyon, Uşak, Konya, Kütahya, Isparta, Denizli, Bilecik, Van, İzmir, Muğla, Adana, Mersin.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

BİM tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında çok sayıda kadro için alım ilanları bulunuyor. Bu ilanlarda yer alan kadro bilgilerine göre mağaza hem normal vatandaşlar arasından hemde engelli personeller arasında alım yapacak.

İlana göre alım yapılacak açık kadroların listesi ise şu şekilde;

İdari İşler Asistanı, Reklam ve İletişim Asistanı, Bilgi İşlem Asistanı, Gıda Mühendisi, Muhasebe Personeli, Taze Gıda Personeli, Kasa Reyon Personeli, Et-Şarküteri Personeli, Unlu Mamüller Personeli, Mağaza Personeli (Engelli), Meyve-Sebze Personeli, Mağaza Mal Kabul Personeli, Perakende Satış Elemanı, Mağaza Müdürü, Bölge Genel Başvuru, Depo Personeli, Kozmetik Personeli.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

BİM personel alım ilanlarında adaylardan hangi koşullara sahip olmalarını istiyor?

Başvuru yapacak adayların başvurularının kabul edilmesi için öncelikle Türk vatandaşı olmaları gerekiyor. Adayların daha sonra kadrolar için ayrı ayrı belirlenen öğrenim şartını sağlamaları isteniyor. Bu şart her kadro için değişkenlik göstermekte birlikte çoğu kadro için en az lise mezunu olmak.

Bunun dışında firma mağazanın personellerinde aradığı ve aşağıda yer alan şartların tamamına haiz olunması gerektiğini bildirdi.

BİM Personelinde Olması Gereken Koşullar

Perakende sektöründe kariyer yapmak isteyen, Esnek-Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, İletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip, Müşterileri güleryüz ile karşılamak ve uğurlamak, Ürün, etiket, fiyat kontrollerinin reyonda ve kasa noktasında yapılmasını sağlamak, Ürünlerin reyonlarda sürekli standartlara uygun olarak bulunmasını sağlamak, Reyonda bulunan ürünlerin stok ve sipariş yönetimini sağlamak.

ADAYLAR İLANLARA NASIL BAŞVURU YAPACAKLAR?

BİM personel alım ilanlarını kurumsal internet sitesinden yayımladı.

İlana Ulaşmak İçin Tıklayın


Yorumlar