Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Bilirkişi Başvuruları Başlıyor! Bilirkişi Nasıl Olunur? Bilirkişi Olarak Aylık 7 Bin TL Kazanma Fırsatı!

Bilirkişi Başvuruları Başlıyor! Her yıl kasım ayında başlayan bilirkişilik başvuruları için geri sayım başladı. Aylık 7 Bin TL Kazanma Fırsatı Fırsatı Kazanmak İçin Bilirkişi Başvurusu yapmak isteyenler için başvuru nasıl yapılır, bilirkişi nasıl olunur sorularına yanıtlarına cevap vercek ayrıntılar haberimizde

Abone ol
Abone ol 23 Ekim 2018 22:36

Bilirkişi Başvuruları Başlıyor!  Bilirkişi Nasıl Olunur?  Bilirkişi Olarak Aylık 7 Bin TL Kazanma Fırsatı!

İşini ihmal etmeden ek gelir kazanmak isteyen, üstelik bu gelirin 7 bin TL civarına kadar çıkabildiği bir ek iş fırsatı olan bilirkişilik, binlerce kişi tarafından her yıl merakla ve heyecanla bekleniyor. Her yıl başvuruları 30 Kasım tarihine kadar devam eden bilirkişilik başvuruları, ek iş yaparak gelir elde etmek isteyen kişilerin ilgi odağı halinde.

Bilirkişilik mesleğini icra edebilmek için Adalet Bakanlığına başvuruda bulunulması gerekiyor. Bilirkişiler, 30 Kasım 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirerek, baktıkları dosya başına ücretler alabilirler. Öyle ki bu dosya ücretleri de yine kişiler tarafından belirtiliyor. Daha çok iş almak için bilirkişilik ücretlerini daha düşük tutan kişiler de mevcut.

Başvuru Koşulları

Ayda 7 bin TL ek gelir elde etme imkanı sunan bilirkişilik için kişilerde aranan şartlar nelerdir, kimler başvuru yapabilir?

T.C vatandaşı olmak,

25 yaş ve üzerinde olmak,

En az 3 yıllık mesleki deneyime sahip olmak,

Fiili ehliyete sahip olmak şeklinde özetlenebilmektedir.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Başvuru formu, adres beyanı, nüfus cüzdanı, uzmanlık alanlarına ilişkin diploma veya sertifika, 2 adet vesikalık fotoğraf, en az 3 yıllık mesleki deneyimi gösterir belge, disiplin suçları nedeniyle meslekten ya da memuriyetten men edilmediğini ibraz eden belge şeklinde aktarılabilir.

Bilirkişi Başvuruları Nasıl Yapılır?

Bilirkişi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler 30 Kasım 2018 tarihine kadar Adalet Sarayları üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Türkiye' nin her ilinden ciddi sayıda ilginin olduğu bilirkişilik başvurularında Kasım ayı itibariyle başvurular alınmaya başlanacak. İlgili adayların başvuru sürecini kaçırmamak ve başvurular açıldığı anda haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirmelerini önermekteyiz.


Yorumlar