Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Belediyeye 55 KPSS Puanı İle Zabıta, İtfaiye Eri ve Memur Alımı Yapılıyor!

Belediyeye 55 KPSS Puanı İle Zabıta, İtfaiye Eri ve Memur Alımı Yapılıyor! Her geçen gün yeni bir ilan yayımlanıyor ve yayımlanan ilanlara göre kamuya düşük KPSS puanı İle Memur Alımı Yapılıyor. Bu haberimizde sizlere detaylı alım hakkında bilgiler vereceğiz. İşte detaylar.

Abone ol
Abone ol 10 Eylül 2018 00:37

Belediyeye 55 KPSS Puanı İle Zabıta, İtfaiye Eri ve Memur Alımı Yapılıyor!

Afyonkarahisar İlinde bulunan Çobanlar Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyon ve niteliklerde bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere memur alımı ve personel alımı yapmaktadır. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde alım ilanı hakkında detaylı bilgiler vereceğiz ve başvurularınızı yapabileceksiniz.

İLANIN DETAYLARI:

Çobanlar Belediyesi Başkanlığı 657 sayılı devlet memurları kanunu uyarınca Belediye itfaiye yönetmeliği, Belediye zabıta yönetmeliği ve mahalli idarelere ilk defa atanacaklara dair sınav ve atama yönetmeliği gereğinde 21 kişilik boş kadro ile Mühendis, Muhasebeci, Tekniker, Memur, Bilgisayar İşletmeni, Tahsildar, Zabıta Memuru ve İtfaiye eri alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Yukarıda belirtilen pozisyonlara başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık durumu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile igisi bulunmamak gibi nitelikler aranmaktadır.

ADAYLARDAN ARANAN ÖZEL ŞARTLAR:

Başvuru yapacak adayların yukarıdaki nitelikler dışında pozisyonuna göre özel şartlarıda yerine getirmesi gereklidir. Buna göre, Adayların ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşndan disiplin cezası ile ayrılmamış olmaları gereklidir.

Zabıta ve İtfaiye pozisyonları için, erkeklerde en az 167 cm boyunda ve bayanlarda en az 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, İtfaiye eri kadrolarına atanacaklar için sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları ve . İtfaiye eri ve Zabıta Memuru kadrolarına atanacaklar için itfaiye ve Zabıta teşkilatının ihtiyacına göre belirlenen, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen sürücü belgesine sahip olmak şartları aranır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 10 Eylül 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 11 Eylül 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular mesai saatleri içerisinde en geç saat 17:30 a kadar Çobanlar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru kılavuzuna ulaşmak için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar